• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo en Aardman presenteren wollig nieuw Shaun het Schaap-kostuum – Vanaf 3 juni beschikbaar in Super Mario Maker


    06-06-2016

    6 juni 2016 – Nintendo kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met de Oscar-winnende studio Aardman en verwelkomt Shaun het Schaap in de bekroonde game Super Mario Maker voor de Wii U.

    CI16_WiiU_News_ShaunTheSheep_nlNL.jpg

    De actie vindt plaats in het gloednieuwe, officiële level genaamd 'Shaun en de melige mollen', dat is gebaseerd op de boerderij waar Shaun woont. Hier krijgt Mario te maken met ondeugende Monty Moles, krankzinnige constructies en grappige geheimen. Het voltooien van dit level wordt beloond met een Shaun het Schaap-kostuum waarmee Mario in de vacht van Shaun kan kruipen!

    Het kostuum transformeert onze held volledig en geeft hem van kop tot staart het wollige uiterlijk van Shaun het Schaap. Mario kan echter ook een pose aannemen waarin hij zijn ware identiteit prijsgeeft door zijn beroemde blauwe overall, rode pet, bruine schoenen en witte handschoenen te tonen.

    Als bedenker van vele wereldwijd beroemde en geliefde personages heeft Aardman nauw samengewerkt met Nintendo om Shauns Mossy Bottom Farm zorgvuldig naar het Paddenstoelenrijk over te dragen, en het resultaat zit vol beestachtig speelvertier en wollige wonderen.

    Dit is de eerste keer dat een Aardman-personage in een Super Mario-game verschijnt. Super Mario Maker – Mario’s nieuwste avontuur, exclusief voor de Wii U – doorbreekt de traditionele regels van het spel, waardoor fans kunnen genieten van nieuwe en verrassende situaties.

    Daniel Efergan, Digital Group Creative Director van Aardman zegt: "Ik en vele anderen in het interactieve team van Aardman zijn opgegroeid met technologie die we van binnenuit konden beïnvloeden om onze eigen games te bouwen en veranderen – wat ons inspireerde om te doen wat we tegenwoordig doen. Super Mario Maker grijpt terug naar die tijd, en maakt een nieuwe generatie vertrouwd met het plezier van het creëren. Dat een van onze personages meedoet met een van onze grote helden, en dat binnen zo’n geweldig project, is een droom die werkelijkheid wordt."

    Super Mario Maker laat spelers hun eigen Super Mario-levels spelen, maken en delen. Spelers kunnen via het touchscreen van de Wii U GamePad een praktisch eindeloos aantal mogelijkheden benutten om door het plaatsen van vijanden, blokken, buizen en meer hun eigen levels te maken. Er zijn al ruim 6,2 miljoen levels beschikbaar en elke dag worden het er meer.

    Dit nieuwe officiële level van Shaun het Schaap, dat spelers beloont met het Shaun-kostuum, is vanaf vrijdag 3 juni wereldwijd beschikbaar. Spelers moeten eerst LEVELWERELD kiezen, dan OFFICIËLE LEVELS en ten slotte het Shaun-level, om het meteen te kunnen spelen. Je kunt het level nu al bekijken in de nieuwe trailer hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope