• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop – Tokyo Mirage Sessions #FE


    24-06-2016

    Kijk naar de show van de eeuw in Tokyo Mirage Sessions #FE, dat nu exclusief voor de Wii U verkrijgbaar is! In deze stijlvolle RPG probeer je de grootste ster in de showbizzwereld van Tokyo te worden. Daarnaast moet je de strijd aanbinden met duistere machten uit een andere dimensie. Krijgers in spe kunnen meer te weten komen op onze spelpagina voor Tokyo Mirage Sessions #FE!

    Ga op avontuur met een groep jonge popidolen die op het scherm en het toneel de status van superster proberen te verwerven door te zingen, dansen en acteren. Ze krijgen hulp van nobele krijgers uit de wereld van Fire Emblem om aanvallen af te slaan van Mirages: spookachtige verschijningen die het op onze wereld hebben gemunt. Ontdek een dramatisch verhaal vol onverschrokken, stijlvolle helden die zowel op het podium als in de strijd de show moeten stelen!

    Treed in de schijnwerpers en neem het op tegen vijanden in adembenemende gevechten. Gebruik tal van technieken om al je tegenstanders het zwijgen op te leggen, waaronder spectaculaire Ad-lib Performances en Duo Arts, waarin twee sterren samen de strijd aangaan. Als je een vijand raakt met een krachtige aanval, dan kun je misschien samen met al je teamleden een combo uitvoeren waardoor het publiek uit zijn dak gaat!

    WiiU_GeneiIbunRokuFE_19.bmp

    Gevechten vinden plaats in reusachtige arena's waarin jij en je tegenstanders centraal staan. In iedere sensationele confrontatie gaan de twee partijen om de beurt in de aanval. Als je een gevecht wint, verzamel je ervaringspunten en Performa. Ook stijg je in niveau, waardoor je nieuwe vaardigheden kunt leren. Je kunt ook nieuwe wapens smeden door middel van Performa. Hoe vaker je vecht, des te sterker je wordt.

    Help je helden om de top te bereiken door de show te stelen op tv of op het podium. Daal vervolgens af in de krochten van de Idolasphere om de agressieve Mirages terug te dringen. Als je de wereld even niet hoeft te redden of hoeft op te treden, kun je op je eigen tempo Tokyo verkennen. Ga op stap in een paar van de bekendste wijken van de metropool, waaronder het bruisende winkeldistrict Shibuya en de buurt Harajuku met zijn stijlvolle cafés.

    CI16_WiiU_TokyoMirageSessionsFE_Combat01_EN.jpg

    Terwijl je aan het shoppen bent in Tokyo of je leven op het spel zet in de Idolasphere kun je in contact blijven met je bondgenoten via Topic. Dat is een social media-kanaal waarmee je kunt communiceren via de Wii U GamePad. Wissel boodschappen uit met andere spelers om op de hoogte te blijven, vriendschapsbanden te ontwikkelen en extra missies vrij te spelen! Op de GamePad kun je ook plattegronden zien of tijdens de strijd informatie zien over teamleden en vijanden.

    Ontdek twee werelden met één heldhaftige roeping en word een echte superster in Tokyo Mirage Sessions #FE, dat nu exclusief voor de Wii U verkrijgbaar is!

    Tokyo Mirage Sessions #FE is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. Daarnaast is er een speciale editie van Tokyo Mirage Sessions #FE uit met de naam Tokyo Mirage Sessions #FE: Fortissimo Edition.* In dat pakket vind je een Wii U-speldisk met Tokyo Mirage Sessions #FE, een artbook, een soundtrack-cd, kaarten met songteksten, stickers en een downloadcode voor extra content.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.