• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek intergalactische actie op onze vernieuwde spelpagina voor Metroid Prime: Federation Force!


    22-06-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sluit je aan bij de elite van de Galactic Federation en bescherm het heelal in Metroid Prime: Federation Force, dat op 2 september exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht. In deze first-person sci-fi-shooter ontdek je een nieuw avontuur in het Metroid-universum en werk je lokaal of online* samen met andere mariniers om bloedstollende coöperatieve missies te voltooien! Kom meer te weten over dit ruimteavontuur op onze vernieuwde spelpagina voor Metroid Prime: Federation Force!

    De Space Pirates zijn hun streken niet verleerd. Opnieuw bedreigen deze schurken de vrede in het heelal en ze moeten koste wat kost worden tegengehouden. De Galactic Federation reageert op het gevaar door een nieuw soort gevechtspantser in de strijd te werpen. Deze enorme, gemechaniseerde exoskeletten, die Mechs worden genoemd, kunnen alleen worden bestuurd door de goedgetrainde mariniers van de Federation Force. Je missie begint hier.

    CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_MainArtwork.jpg

    Tijdens missies ben je vooral bezig met het verkennen van je omgeving en het opruimen van slechteriken, maar je zult tijdens de verhaalstand ook puzzels moeten oplossen, of oude ruïnes moeten verkennen om belangrijke gegevens te verzamelen. Tijdens sommige operaties verlaat je de veiligheid van je Mech om ongezien door een basis te sluipen, waarbij je langs de verdedigingsinstallaties glipt en je verschuilt op plaatsen waar een Mech nooit zou kunnen komen. Ook kom je op bepaalde expedities enorme eindbazen tegen. Je zult een hoop vuurkracht nodig hebben om die te verslaan!

    Ontdek wat er van een soldaat van de Federation Force wordt verwacht in het gedeelte 'Gameplay'. Daar zie je hoe belangrijk samenwerken is en hoe je je Mech moet besturen. Als je je Mech een likje verf wilt geven, kun je naar 'amiibo' gaan voor meer informatie.

    TM_3DS_MetroidPrimeBlastBall.jpg

    Wil je even op adem komen tussen de missies door? Blast Ball is een competitieve sport voor maximaal zes spelers en onderdeel van de basistraining voor de Federation Force. In het gedeelte 'Blast Ball' kom je meer te weten over deze futuristische sport, waarbij spelers hun Mechs door de arena sturen en op de bal schieten met hun blasters. Het doel is om de bal binnen vijf minuten drie keer in het doel van de tegenstander te werken.

    Werk samen met andere spelers of ga er alleen op uit om het heelal te beschermen. Ga naar onze spelpagina voor Metroid Prime: Federation Force om jezelf in te lezen voordat je missie begint!

    Metroid Prime: Federation Force is vanaf 24 september verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.