• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Fire Emblem Fates


    20-05-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Je bent geboren binnen het ene vorstenhuis en grootgebracht door het andere. Kies bij welk koninkrijk je jezelf aansluit in Fire Emblem Fates, dat nu exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen verkrijgbaar is. Ontdek beide kanten van het conflict en kom meer te weten over deze ambitieuze strategiegame op onze officiële website voor Fire Emblem Fates!

    Voer je troepen aan op het slagveld en stel je eenheden strategisch op om slag te leveren met vijandelijke legers in spannende turn-based gevechten waarin een paar verkeerde manoeuvres kunnen leiden tot een nederlaag. Versterk de banden tussen je bondgenoten door ze in de strijd te laten samenwerken. Mettertijd zullen ze elkaar door dik en dun steunen in de strijd. Bepaalde personages kunnen bovendien drakenkracht gebruiken bij het vechten of delen van de kaart aanpassen om de strijd naar hun hand te zetten. Ze kunnen bijvoorbeeld een rivier droogleggen, een nieuwe route openen of andere, onverwachte dingen doen!

    Voor het eerst in de Fire Emblem-serie kun je nu een kasteel bouwen en uitbreiden om zo je eigen uitvalsbasis te creëren. Daar kun je wapens kopen, met je manschappen praten en je vaardigheden op de proef stellen door je burcht te verdedigen tegen aanvallen van spelers die je ontmoet via StreetPass! Met compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) kun je ook populaire Fire Emblem-personages in je kasteel laten verschijnen. De eerste twee keer dat je een amiibo-figuurtje gebruikt, kun je speciale items krijgen. Bij de derde keer kun je tegen het personage vechten. Als je deze tegenstanders verslaat, sluiten ze zich misschien aan bij je leger.

    CI16_3DS_FireEmblemFates_amiibo.jpg

    In Fire Emblem Fates kun je het verhaal van verschillende kanten beleven. Fire Emblem Fates: Conquest en Fire Emblem Fates: Birthright zijn vanaf de release verkrijgbaar. Fire Emblem Fates: Revelation is vanaf 9 juni 2016 beschikbaar als downloadbare content.* De komende maanden worden er ook nieuwe kaarten uitgebracht in de vorm van downloadbare content. Kom alles te weten over de extra content op de website voor Fire Emblem Fates.

    In de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS vind je de game onder de naam Fire Emblem Fates. Op een bepaald punt in de game moet je kiezen welke weg je volgt, wat bepaalt welke versie van de game je speelt. Zowel bezitters van de retailversie als van de downloadversie kunnen, nadat ze een verhaallijn hebben gekozen, de andere verhalen kopen als downloadbare content in de Nintendo eShop.*

    CI7_Nintendo3DS_Themes_FireEmblemFatesTwoKingdoms_TopScreen.jpg

    Als je Fire Emblem Fates vóór 16 juni 2016, 23:59 uur koopt in de Nintendo eShop, dan kun je als bonus ook het thema 'Fire Emblem Fates: Two Kingdoms' voor het HOME-menu van je Nintendo 3DS ontvangen.**

    Zweer trouw, maak een keuze die een eind kan maken aan een bloedig conflict en ontdek alles wat je moet weten op onze officiële website voor Fire Emblem Fates. Of je jezelf aansluit bij Nohr, Hoshido of geen van beide, je zult uren vol strategische gevechten beleven in Fire Emblem Fates, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Fire Emblem Fates is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Vanaf de release zijn ook de Fire Emblem Fates Special Edition en New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition verkrijgbaar.*** Vanaf 9 juni kun je Fire Emblem Fates: Revelation kopen als downloadbare content in de Nintendo eShop. Daarnaast worden er de komende maanden nieuwe kaarten uitgebracht in de vorm van downloadbare content.*

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

    **De downloadcode voor het thema 'Fire Emblem Fates: Two Kingdoms' is na aankoop te zien op het scherm en op het aankoopbewijs. De downloadcode voor het thema is geldig tot 30 juni 2016, 23:59 uur.

    ***Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit artikel. Software niet inbegrepen bij de New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition.