• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Sluit vriendschap met een teddybeer in Teddy Together, dat op 1 juli uitkomt voor de Nintendo 2DS en Nintendo 3DS


    24-05-2016

    24 mei 2016 – Welk kind droomt er niet van dat zijn favoriete knuffeldier tot leven komt? Dat is precies wat er gebeurt in Teddy Together, een nieuwe game voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, waartoe ook de toegankelijke Nintendo 2DS behoort. Teddy Together verrijkt het aanbod van kindvriendelijke games voor de Nintendo 3DS, zoals nintendogs + cats. Teddy Together, dat op 1 juli wordt uitgebracht, is ideaal voor ouders die hun kinderen spelenderwijs willen leren lezen en sociale vaardigheden willen bijbrengen.

    Het verhaal begint wanneer er een teddybeer wordt bezorgd bij de speler thuis, evenals een geheimzinnige sleutel. De magie begint wanneer Teddy tot leven komt en met de speler begint te praten! Kinderen kunnen Teddy zelf een naam geven en ook hun eigen naam invoeren, zodat er meteen een band ontstaat tussen de twee kersverse vrienden. Vanaf dit punt kunnen kinderen iedere dag een nieuw hoofdstuk van Teddy Together ontdekken. Spelers komen meer te weten over het doel van de beer en over de mysterieuze sleutel. Daardoor is deze game een perfect interactief verhaaltje voor het slapengaan dat ouders en jonge kinderen samen kunnen beleven.

    De nieuwsgierige teddybeer wil vooral meer leren over vriendschap. Hij stelt de speler vaak vragen als: "Wat doe je in je vrije tijd?", "Hoe maak je nieuwe vrienden?" en "Wat is je lievelingseten?" Teddy onthoudt de antwoorden op de vragen en zal er later over praten. Op die manier ontstaat er een unieke vriendschapsband tussen Teddy en de speler.* Teddy's schattige reacties en vriendelijke persoonlijkheid zullen een glimlach toveren op het gezicht van ieder kind. Kinderen kunnen hierdoor zelfs meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn opbouwen. Spelers kunnen Teddy ook voorstellen aan hun vrienden, die antwoorden kunnen geven op vragen. Teddy zal ook hun antwoorden onthouden.

    Teddy is dol op eten, dus kinderen kunnen in grappige minigames met behulp van het touchscreen allerlei maaltijden klaarmaken en Teddy daarna te eten geven. Wees voorzichtig, want soms is het eten te warm. In dat geval moet de speler in de microfoon blazen om het af te laten koelen. Teddy morst soms tijdens het eten, dus na de maaltijd zul je af en toe moeten schoonmaken. Teddy gaat ook graag in bad, dus hij blijft nooit lang vies. Spelers kunnen de beer ook aankleden, waarbij ze kunnen kiezen uit allerlei kledingstukken, hoofddeksels, schoenen en accessoires. Je kunt ook verschillende kleuren voor Teddy's vacht vrijspelen, zodat je beer echt uniek wordt. Door te spelen of door eens per dag een compatibel amiibo-figuurtje te gebruiken kun je kleding vrijspelen, evenals speciale lolly's en zaden die je in de tuin kunt planten.

    In de unieke simulatiegame Teddy Together kunnen jonge kinderen vriendschap sluiten met een teddybeer die tot leven komt en die meer te weten komt over vriendschap door vragen te stellen. De game is vanaf 1 juli 2016 verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Daartoe behoort ook de Nintendo 2DS, waarop je alle Nintendo 3DS-games in 2D kunt spelen.

    *Teddy Together heeft geen onlinefuncties, dus woorden die in de game worden ingevoerd, worden niet gedeeld met Nintendo of derden.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope