• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo ligt vanaf vandaag in de winkels


    25-11-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    25 november 2016 – Zet je zorgen aan de kant en vertrek naar een wereld vol fun en vriendschap in Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Deze nieuwe, verpakte versie van de game is vanaf vandaag verkrijgbaar in Europa. Deze versie bevat standaard de onlangs uitgebrachte Welcome amiibo-update die het mogelijk maakt om amiibo in de game te gebruiken. Daarnaast voegt de update een nieuwe camping, twee extra games vol actie en een schat aan nieuwe voorwerpen toe waar spelers hun huizen mee kunnen inrichten.

    Van de games in de populaire Animal Crossing-serie zijn wereldwijd inmiddels 27 miljoen exemplaren verkocht. Deze games nodigen spelers uit om te verhuizen naar een idyllisch dorpje waar ze zich uren kunnen vermaken met rustgevende activiteiten als vissen, insecten vangen en huizen inrichten. Ondertussen kunnen ze vriendschap sluiten met de vele vriendelijke dierlijke buren. Animal Crossing: New Leaf voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is het meest succesvolle deel in de serie, met wereldwijd ruim 10 miljoen verkochte exemplaren. In de game kan de speler de burgemeester worden van zijn of haar dorp en projecten uitvoeren die het leven van de dorpsbewoners verbeteren. Maar natuurlijk kan de speler ook volop genieten van de speelse, ontspannende gameplay waar de serie om bekendstaat.

    In deze nieuwe verpakte versie van Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo, kunnen spelers alle Animal Crossing-amiibo-figuurtjes en -amiibo-kaarten (apart verkrijgbaar) gebruiken. Dit geldt ook voor de 50 nieuwe Animal Crossing-amiibo-kaarten die zijn uitgekomen op 11 november. Bij ieder exemplaar van de verpakte versie zit een van deze kaarten waar je meteen mee aan de slag kunt.* In de amiibo-sectie van de Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo-website kun je lezen wat je met amiibo-kaarten en -figuurtjes in de game kunt doen.

    Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo biedt de meest gevarieerde Animal Crossing-ervaring tot nu toe, met geheel nieuwe activiteiten, games en voorwerpen:

    • Wisp’s Wishes: wanneer spelers de magische lamp in de game hebben gevonden, kunnen ze hun amiibo gebruiken. De lamp kan eens per dag gebruikt worden om de geest Wisp op te roepen. Als spelers vervolgens een amiibo-kaart of -figuurtje uit de Animal Crossing-reeks gebruiken, krijgen spelers de keuze om dat personage uit te nodigen op de camping of om een nieuw voorwerp te ontvangen, afhankelijk van de gebruikte amiibo.
    • Camping: dit nieuwe gebied biedt nieuwe interacties met speciale dorpsbewoners en nieuwe winkelmogelijkheden. Ook treffen spelers hier Harvey, een hilarisch nieuw personage dat helpt bij alle campingbenodigdheden. In dit ontspannende gebied kunnen spelers personages ontmoeten die via Wisp zijn opgeroepen. Deze personages verschijnen in hun eigen, aangepaste campers en ze verkopen unieke voorwerpen en meubels. Ook zonder amiibo verschijnt hier elke dag een dierlijke vriend in zijn of haar eigen camper.
    • Coole amiibo-crossovers: er komt vandaag ook een Sanrio Collaboration-pakket met amiibo-kaarten uit, zodat spelers hun dierlijke vriendjes kunnen aankleden met Sanrio-kleding en -accessoires. Spelers met bepaalde amiibo van Splatoon of The Legend of Zelda kunnen ook personages uit deze series uitnodigen op het kampeerterrein – sommige kunnen zelfs naar je dorp verhuizen!
    • Meer om te spelen: door een in-game Wii U of New Nintendo 3DS XL / New Nintendo 3DS te bemachtigen kunnen spelers twee nieuwe extra games spelen. Het Wii U-item geeft toegang tot Desert Island Escape, terwijl Animal Crossing Puzzle League beschikbaar wordt via het New Nintendo 3DS XL- / New Nintendo 3DS-voorwerp. Spelers kunnen de Wii U- en New Nintendo 3DS-voorwerpen krijgen via de gelukskoekjes die worden verkocht in Nooklings winkel. Je kunt deze items ook krijgen door een van de zestien Animal Crossing-amiibo-figuurtjes te scannen en de voorwerpen op de camping te kopen.
    • MEOW Coupons: spelers kunnen de nieuwe MEOW (Mutual Exchange of Wealth) Coupons verdienen door eenvoudige klusjes in het dorp te voltooien. Vervolgens kunnen spelers hun MEOW Coupons op de camping besteden aan unieke in-game voorwerpen.
    • Happy Home, Happy Transfer: spelers met opgeslagen gegevens van Animal Crossing: Happy Home Designer op hun Nintendo 3DS-systeem kunnen deze gebruiken om reusachtige meubels te kopen in Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo. Deze meubels zijn werkelijk gigantisch en maken grote indruk in elk huis!

    Dankzij nieuwe voorwerpen, locaties en mogelijkheden is dit voor nieuwkomers de perfecte kans om een nieuw, vredig bestaan op te bouwen en te genieten van het dorpsleven. De nieuwe verpakte versie van Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo is nu verkrijgbaar in winkels in heel Europa.

    Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen of via deze website.**

    *Spelers met een New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL kunnen amiibo rechtstreeks tegen hun systeem aan houden. Bezitters van een Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS kunnen de NFC-lezer/schrijver voor de Nintendo 3DS (apart verkrijgbaar) gebruiken.

    **Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Animal Crossing op Facebook https://www.facebook.com/AnimalCrossing

    Isabelle uit Animal Crossing op Twitter https://twitter.com/AC_Isabelle

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope