• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nog tips nodig voor je verlanglijstje?


    26-11-2016

    Gezellig samen of liever alleen een game spelen? Nintendo heeft genoeg te bieden voor iedereen! Het is weer tijd om je Nintendo 2DS of 3DS erbij te pakken en de leukste spellen te spelen! Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste Pokémon-games, Pokémon Sun en Pokémon Moon of een van de vele andere games om gezellig samen met je vrienden te spelen! Lees hieronder onze vijf tips voor je verlanglijstje voor 5 december.

    Tip 1: Pokémon Sun en Pokémon Moon

    Ga op avontuur en verzamel alle nieuwe Pokémon in Pokémon Sun of Pokémon Moon in een volledig nieuwe wereld: Alola! Als je een verwoede Pokémon-verzamelaar bent, dan mogen de twee speciale bundels, waarin naast Pokémon Sun of Pokémon Moon ook een Nintendo 2DS zit, niet op je verlanglijstje ontbreken.

    Tip 2: Nintendo Classic Mini: NES

    De Nintendo Classic Mini: NES is een miniatuurversie van het systeem waarmee Nintendo in 1986 gamegeschiedenis schreef. Dit systeem heeft het uiterlijk van de klassieke NES en ook de vormgeving van de controllers is hetzelfde. Op dit grijze stukje nostalgie staan 30 games die hebben bijgedragen aan het succes van het Nintendo Entertainment System en die talloze mensen een onvergetelijke jeugd hebben bezorgd.

    Tip 3: Super Mario Maker for Nintendo 3DS

    Vind je het leuk om zelf dingen te bouwen? Dan is Super Mario Maker for Nintendo 3DS misschien een idee. Laat jezelf van je creatiefste kant zien en maak, speel en deel oneindig veel Mario-levels.

    Tip 4: YO-KAI WATCH met een Nintendo 2DS

    Sluit vrienden met mysterieuze wezens die Yo-kai worden genoemd, en los alle problemen in het stadje Springdale op in YO-KAI WATCH! Er zijn meer dan 200 verschillende soorten Yo-kai, met elk hun eigen persoonlijkheid, die erop wachten om ontdekt te worden! Er is een bundel verkrijgbaar met daarin een Nintendo 2DS en de game YO-KAI WATCH!

    Tip 5: amiibo

    In veel van onze games kun je amiibo gebruiken. Kies jouw favoriete personage en geef je gameplay een boost! Train je amiibo en ontdek wat je in de verschillende spellen met deze figuurtjes kunt doen.

    Alvast een fijne Pakjesavond!