• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Evoluties voor Starter Pokémon, een speciale demo en nog meer informatie over Pokémon Sun en Pokémon Moon!


    04-10-2016

    Londen, 4 oktober 2016 – The Pokémon Company International en Nintendo hebben veel nieuwe informatie bekendgemaakt over de nieuwste games in de Pokémon-serie, Pokémon Sun en Pokémon Moon, die in Europa op 23 november exclusief worden uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    De evoluties van de drie Starter Pokémon Dartrix, Torracat en Brionne zijn onthuld:

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Dartrix.jpg

    Dartrix

    Type: Grass/Flying

    De Blade Quill Pokémon Dartrix evolueert vanuit Rowlet. Dartrix valt aan door met vlijmscherpe veren te gooien. Daarnaast bezit hij uitzonderlijk scherpe zintuigen. Deze Pokémon kan tegenstanders achter zich herkennen en zijn veren gooien om deze tegenstanders te treffen zonder ze zelfs maar te zien. Deze Pokémon besteedt veel aandacht aan zijn verschijning en verzorgt zijn veren wanneer hij tijd heeft.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Torracat.jpg

    Torracat

    Type: Fire

    De Fire Cat Pokémon Torracat evolueert vanuit Litten. Deze Pokémon produceert vlammen voor zijn aanvallen vanuit een klokvormige zak die onder aan zijn keel hangt. Torracat is dol op vechten en valt voortdurend aan. Zijn manen voelen aan wat er om hem heen gebeurt, zelfs in het donker, en hij is in staat om verborgen vijanden op te sporen.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Brionne.jpg

    Brionne

    Type: Water

    De Pop Star Pokémon Brionne evolueert vanuit Popplio. Brionne kan in perfecte harmonie met anderen dansen en is altijd vrolijk en opgewekt. Brionne is een noeste werker en leert zijn dansen door de andere bewoners van zijn kolonie te imiteren en leert soms zelfs dansen van mensen. Als deze Pokémon danst, maakt hij ballonnen die hij op zijn doel smijt, waarbij de ballonnen exploderen en veel schade aan zijn tegenstanders toebrengen.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_FestivalPlaza.jpg

    In Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn communicatiefuncties bij elkaar gebracht in de nieuwe Festival Plaza. Spelers kunnen andere spelers in hun buurt zien of met andere spelers samenspelen via diverse communicatiefuncties om te vechten of te ruilen. Door met personen te praten en te luisteren naar hun verzoeken in Festival Plaza, kunnen spelers festivalmunten ontvangen. Er zijn allerlei te gekke winkels waar je festivalmunten kunt besteden zoals verfhuizen, winkels met snuisterijen (waar zeldzame voorwerpen worden verkocht) en zelfs springkastelen waarin Pokémon kunnen trainen. Naarmate spelers meer festivalmunten verzamelen, stijgt hun niveau in Festival Plaza, waardoor ze beloningen krijgen en er meer activiteiten beschikbaar worden. Spelers krijgen zelfs de mogelijkheid om missies te leiden, waar meerdere spelers kunnen samenwerken om te proberen om een gezamenlijke opdracht te voltooien.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_PokePelago.jpg

    Een andere nieuwe functie die werd aangekondigd was Poké Pelago. In Poké Pelago kunnen Pokémon die zijn opgeslagen in een pc-box diverse eilanden onderzoeken, op gymtoestellen spelen en van andere leuke activiteiten genieten. Als spelers veel Pokémon naar Poké Pelago sturen, kunnen ze meer voorzieningen op de eilanden opzetten en ook nieuwe eilanden ontwikkelen. Naarmate deze eilanden worden ontwikkeld en in aantal toenemen, kunnen spelers voorwerpen krijgen en zelfs Pokémon opvoeden.

    Mega-evolutie is ook terug van weggeweest. Pokémon die in eerdere Pokémon-games konden mega-evolueren, kunnen nu ook mega-evolueren in Pokémon Sun en Pokémon Moon. De megastenen voor Pokémon die in staat zijn om te mega-evolueren die in de regio Alola verschijnen, kunnen van personages in het spel worden ontvangen of verkregen in speciale winkels.

    De Pokémon Global Link krijgt een update voor Pokémon Sun en Pokémon Moon en zal beschikbaar zijn vanaf de release van de game. De vernieuwde PGL-website bevat nieuwe functies zoals online competities, wereldwijde missies en nog veel meer. Meer informatie over de site kun je hier vinden.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_AshGreninja.jpg

    De speciale demoversie van Pokémon Sun en Pokémon Moon is ook bekendgemaakt en kan vanaf 18 oktober rechtstreeks worden gedownload in de Nintendo eShop* of via de officiële Nintendo-website.** In de speciale demo maken spelers kennis met de regio Alola. In de demo vind je Ash-Greninja, de Pokémon die aan de zijde van de held Ash verschijnt in de tv-animatieserie Pokémon the Series: XYZ. Spelers kunnen hun Ash-Greninja overdragen vanuit de speciale demoversie naar de volledige versie van Pokémon Sun of Pokémon Moon zodra de game is uitgebracht op 23 november.

    Hier zie je een nieuwe trailer met alle informatie die is aangekondigd: https://www.youtube.com/watch?v=GPNXQUQNTrI

    Ga voor meer informatie naar Pokemon.nl/SunMoon.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice. Wanneer je games aanschaft of demo's downloadt op de Nintendo-website, wordt dit via de Nintendo eShop verwerkt.