• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Rhythm Paradise Megamix


    21-10-2016

    Speel op de maat van de ultieme Rhythm Paradise-playlist in Rhythm Paradise Megamix, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Volg het ritme in meer dan 100 knettergekke minigames en laat zien dat je over een feilloos gevoel voor ritme beschikt. Je vindt meer informatie op onze officiële website voor Rhythm Paradise Megamix.

    CI7_3DS_RhythmParadiseMegamix_LaunchNews_01.jpg

    Denk jij dat je timing perfect is? In deze unieke, muzikale game moet je de maat van allerlei aanstekelijke deuntjes volgen, terwijl je ananassen vangt, uien schoonmaakt of badminton speelt met een kat in een vliegtuig. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken of het touchscreen aan te raken op de maat van de muziek!

    Ontdek meer dan 30 gloednieuwe minigames die gemaakt zijn in samenwerking met de bekende Japanse muziekproducent Tsunku♂. Daarnaast vind je een aantal hits uit de oorspronkelijk Game Boy Advance-versie, die nooit is uitgebracht in Europa. Bovendien heb je de keuze uit zowel de Engelse als de Japanse soundtrack!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Als je liever niet in je eentje speelt, dan kun je samenwerken met andere muziekliefhebbers via Local Play of Download Play.* Ontdek minigames met aangepaste regels, waarbij het tempo bijvoorbeeld flink wordt opgeschroefd.

    CI7_3DS_RhythmParadiseMegamix_LaunchNews_02.jpg



    Volg het ritme in de ultieme Rhythm Paradise-playlist in Rhythm Paradise Megamix, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, en ga naar onze officiële website voor Rhythm Paradise Megamix voor meer informatie. Je kunt je timing op de proef stellen in een gratis demo** die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen of via de officiële website van Nintendo.***

    Rhythm Paradise Megamix is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

    **Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    ***Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice. Wanneer je games aanschaft of demo's downloadt op de Nintendo-website, wordt dit via de Nintendo eShop verwerkt.