• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Reis naar het verleden om de toekomst te redden in DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past, dat op 16 september uitkomt voor de Nintendo 3DS


    08-09-2016

    8 september 2016 – Auster en prins Kiefer gaan vastberaden op pad om te bewijzen dat de wereld meer heeft te bieden dan het eiland waarop ze wonen. Al snel raken ze betrokken bij een missie die ze door de tijd laat reizen om hun wereld te redden. Spelers kunnen het allemaal zelf beleven wanneer DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past op 16 september uitkomt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Neem alvast een kijkje op onze officiële spelpagina voor DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past.

    CI7_3DS_DragonQuest7_DQ7_Auster.jpg

    DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past komt voor het eerst uit in Europa en is het nieuwste deel in de langlopende RPG-serie DRAGON QUEST. Dit deel is helemaal opnieuw gemaakt in 3D en versterkt het geweldige aanbod aan RPG’s voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, waarvoor eerder dit jaar ook al Bravely Second™: End Layer en Fire Emblem Fates zijn uitgebracht.

    DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past is opnieuw gemaakt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en begint als de goede vrienden Auster, prins Kiefer en Maribel op reis gaan om te bewijzen dat de wereld groter is dan hun eiland. Al snel reizen ze door de tijd om vergeten beschavingen te redden en zodoende de toekomst veilig te stellen. Door fragmenten van tabletten te verzamelen en ze weer in elkaar te passen kunnen de onverschrokken helden naar nieuwe plaatsen en oude kerkers reizen. Zo herstellen ze stapje voor stapje de wereld in dit gigantische avontuur.

    Om ze te helpen in hun strijd tegen de kwade krachten kunnen spelers Auster, prins Kiefer en hun vrienden aanpassen met meer dan 50 verschillende 'vocations', een soort beroepen of rollen, zoals Warrior, Mage en Martial Artist. Door zich in deze rollen te specialiseren kunnen spelers nieuwe vechtstrategieën gebruiken. Met behulp van speciale voorwerpen kunnen helden zelfs vocations krijgen die ze laten strijden als monsters, waaronder de beroemde slimes uit de DRAGON QUEST-serie.

    CI7_3DS_DragonQuest7_Monster_slime.jpg

    Tijdens hun reizen kunnen avonturiers niet alleen zelf als monsters strijden, maar ook meer dan 200 soorten monsters ontdekken en verzamelen voor de opbouw van hun persoonlijke Monster Meadows. Door de Meadows te bevolken met verzamelde monsters kunnen spelers uiteindelijk monsters op verkenningsmissies sturen in grotten die niet toegankelijk zijn voor mensen en daar Traveller's Tablets vinden die toegang geven tot speciale, nieuwe kerkers. Daarnaast kunnen spelers verbinding maken met het internet om exclusieve tabletten te downloaden voor toegang tot extra kerkers waar extreem krachtige monsters en zeldzame wapens te vinden zijn.

    Spelers kunnen monsters niet alleen naar de Monster Meadows sturen, maar ook uitnodigen in hun eigen dorp. Wanneer spelers tijdens hun reizen of in speciale kerkers steeds meer mensen en monsters ontmoeten en uitnodigen in hun dorp, kunnen ze uiteindelijk nieuwe gebouwen en nederzettingen ontwikkelen. Zo bouwen spelers aan de best mogelijke beschaving en een steeds mooier dorp.

    Reis naar het verleden om de toekomst van de wereld te redden op de Nintendo 3DS-systemen. DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past komt op 16 september uit in Europa. Ga voor meer informatie over deze tijdloze RPG naar onze officiële spelpagina voor DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/nintendo3dsNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope