• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Rhythm Paradise Megamix komt op 21 oktober uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen


    09-09-2016

    9 september 2016 – Onderwerp je ritmegevoel aan de ultieme test in Rhythm Paradise Megamix, dat op 21 oktober uitkomt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Spelers kunnen hun scores steeds verder verbeteren door de beat precies te volgen in ruim honderd minigames die allemaal hun eigen unieke muziek hebben. Naast klassiekers uit de Rhythm Paradise-serie zijn er ook 30 nieuwe minigames.

    CI_3DS_RhythmParadiseMegamix_01.jpg

    Spelers die de ritmes goed volgen, worden beloond met munten, die ze kunnen uitgeven in het café voor extra minigames - die geen deel uitmaken van de verhaalstand - en souvenirs van voltooide uitdagingen. In het café kun je ook de Japanse teksten en audio-aanwijzingen voor alle minigames activeren, zodat je ze in hun originele taal kunt spelen.

    Je kunt de munten ook gebruiken om het op te nemen tegen de poortwachters Saffron, Saltwater en Paprika, die je moet verslaan om verder te komen. Elke poortwachter brengt eigen soort uitdagingen met zich mee. Saffron Trials zijn het makkelijkst maar kosten de meeste munten, terwijl Paprika Trials veel moeilijker maar goedkoper zijn. Aan de speler de keuze om een moeilijke uitdaging aan te gaan en munten te besparen, of om het veilig te spelen tegen een hogere prijs.

    Als een minigame te lastig blijkt voor de speler of als spelers het optimale ritme voor een spel willen leren, dan kunnen ze de tutorials uitproberen, waarbij aanwijzingen in beeld verschijnen die de timing van de speler ondersteunen. Zo kunnen zowel nieuwe als ervaren spelers zien hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Elke minigame kan zowel met de knoppen als het touchscreen gespeeld worden, zodat spelers zelf kunnen kiezen hoe ze de maat willen volgen en voltooide uitdagingen ook eens op een andere manier kunnen proberen.

    CI_3DS_RhythmParadiseMegamix_02.jpg

    Wanneer spelers de uitdagingen in hun eentje hebben gehaald, kunnen ze hun ritmegevoel ook beproeven tegen andere spelers op het StreetPass Terrace, of samenwerken met vrienden in Challenge Land. Op het StreetPass Terrace kunnen spelers tegen anderen strijden in dezelfde minigame om munten te verdienen. Maar pas op, want spelers met een ijzersterk ritmegevoel zullen lastige tegenstanders blijken!

    In Challenge Land kunnen twee, drie of vier spelers als een band samenwerken via de lokale multiplayerstand of Download Play* om minigames samen te voltooien. Spelers die nu al samen aan de slag willen met hun vrienden, kunnen de gratis demo** downloaden in de Nintendo eShop.

    Naast minigames uit de Nintendo DS-game Rhythm Paradise en Wii-game Beat the Beat: Rhythm Paradise zijn er ook uitdagingen uit de Game Boy Advance-game Rhythm Tengoku die alleen in Japan is uitgebracht. Daardoor worden deze klassieke uitdagingen voor het eerst beschikbaar voor een Europees publiek. Naast deze terugkerende minigames zijn er ook gloednieuwe spellen, speciaal gemaakt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dat maakt van Rhythm Paradise Megamix de ultieme verzameling ritmische minigames, waar iedereen van kan genieten.

    Bewijs je ritmegevoel in de ultieme verzameling minigames wanneer Rhythm Paradise Megamix op 21 oktober in Europa uitkomt, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

    **Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/nintendo3dsNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope