• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Mario Kart 8 Deluxe


    28-04-2017

    Start je motoren en race altijd, overal en met iedereen in Mario Kart 8 Deluxe, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch! Gooi alle remmen los op maar liefst 48 circuits, kies uit meer dan 40 coureurs en neem het op tegen andere spelers in de volledig vernieuwde gevechtsstand! Je komt meer te weten over dit racespektakel op onze officiële website voor Mario Kart 8 Deluxe.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Race met je familieleden op de tv in je woonkamer, speel terwijl je in het park in het gras ligt of ga langs bij een vriend om samen te spelen. Op de Nintendo Switch kun je Mario Kart spelen op je eigen manier! Maximaal acht spelers kunnen het in de lokale multiplayerstand tegen elkaar opnemen. In de tv-stijl of de tafelstijl kunnen maximaal vier spelers* samen spelen op een split-screen. Maximaal twaalf spelers kunnen ook samen het circuit op gaan in de online multiplayerstand.**

    Race met gierende banden over niet minder dan 48 circuits, waaronder banen die gebaseerd zijn op onder meer The Legend of Zelda en Animal Crossing. Dit keer krijgen Mario en zijn vrienden gezelschap van oude en nieuwe coureurs zoals King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. Zelfs de Inklings uit Splatoon zijn van de partij! Je kunt nu ook twee voorwerpen tegelijk meenemen en er zijn een paar items terug van weggeweest, zoals Boo en de veer.*** Daarmee kun je je tegenstanders weer lekker in de wielen rijden. Als je nog nooit Mario Kart hebt gespeeld, kun je de nieuwe stuurhulp gebruiken om te zorgen dat je op de baan blijft.

    CI_NSwitch_MarioKart8Deluxe_GoldMario.gif

    Ben je toe aan iets anders? Neem het dan op tegen andere spelers in de vernieuwde gevechtsstand! Kies uit klassieke spelstanden zoals Ballongevecht of maak jacht op elkaar in Boevenjacht. Er zijn acht levels die speciaal voor de gevechtsstand zijn ontwikkeld.

    Dit zeggen de media over de grootste Mario Kart-game tot nu toe!

    "De beste Mario Kart ooit"

    Insider Gamer – 9+"

    "Mario Kart 8 Deluxe is een fenomeen"

    Power Unlimited – 85/100"

    "De mooiste, meest uitgebreide Mario Kart ooit"

    Gamer.nl – 9,5/10

    Geef plankgas waar en wanneer je wilt in Mario Kart 8 Deluxe, dat nu uit is voor de Nintendo Switch!

    Mario Kart 8 Deluxe is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Het Joy-Con-stuur is nu ook (apart) verkrijgbaar.

    *Om offline te spelen heb je één compatibele controller per speler nodig. Je hebt mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Om lokaal met anderen te spelen in de draadloze stand, heeft iedere speler één exemplaar van de software nodig.

    **Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    ***Alleen beschikbaar in de gevechtsstand.