Scheur met gierende banden naar onze officiële website voor Mario Kart 8 Deluxe!


19-04-2017

Race altijd, overal en met iedereen zodra Mario Kart 8 Deluxe op 28 april wordt uitgebracht, exclusief voor de Nintendo Switch. Er zijn 48 circuits om overheen te scheuren, evenals een vernieuwde en uitgebreide gevechtsstand. Ontdek wat de grootste Mario Kart-game tot nu toe te bieden heeft op onze officiële website voor Mario Kart 8 Deluxe.

Of je het nu in de tv-stijl tegen je familie opneemt, in het park speelt of op bezoek gaat bij een vriend, dankzij de Nintendo Switch kun je Mario Kart op je eigen manier spelen. In het gedeelte over de Nintendo Switch kun je zien op welke manieren je lokaal* of online** met anderen kunt spelen.

Werp een blik op de 48 levels. Zo veel levels waren er nooit eerder te zien in een Mario Kart-game! Er is ook een overzicht van alle coureurs waaruit je kunt kiezen. Je kunt zelfs lezen hoe je met diverse items de race in je voordeel kunt beslissen.

Wil je jezelf alvast klaarstomen voor de strijd met je tegenstanders? Maak dan kennis met de vernieuwde en uitgebreide gevechtsstand, met onder meer de nieuwe stand Boevenjacht en acht nieuwe levels die speciaal voor gevechten zijn ontwikkeld.

Geef plankgas en scheur nu naar de officiële website voor Mario Kart 8 Deluxe!

Mario Kart 8 Deluxe is vanaf 28 april verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Vanaf die dag kun je ook het Joy-Con-stuur kopen.

*Om offline te spelen heb je één compatibele controller per speler nodig. Je hebt mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Om lokaal met anderen te spelen in de draadloze stand, heeft iedere speler één exemplaar van de software nodig.

**Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.