Vier de zomer met vijf hoogtepunten uit de Nintendo eShop op de Nintendo Switch!


04-08-2017

Of je nu aan de rand van het zwembad zit, op weg bent naar het strand of heerlijk ontspant in je eigen achtertuin, in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je deze zomer een fantastische verzameling indiegames die je altijd, overal en met iedereen kunt spelen.

Je mag dan niet kunnen vertrouwen op het weer, met deze vijf toppers uit de Nintendo eShop kan je zomer in ieder geval niet meer stuk! Je kunt deze fantastische games met je Nintendo Switch downloaden in de Nintendo eShop, of direct via deze website.*

H2x1_NSwitchDS_Gonner.jpg

GoNNER (Art in Heart)

Nu verkrijgbaar!

De duivels verslingerende 2D-platformgame GoNNER biedt een uitdaging van formaat. Falen hoort bij de game, waarin je het hoofd moet bieden aan zwermen kleurrijke, mismaakte vijanden. En mocht je je hoofd verliezen – en dat gaat zeker gebeuren – dan pak je gewoon een ander en probeer je het opnieuw!

Art in Heart: “Zodra ik de Nintendo Switch in handen kreeg, wist ik dat GoNNER de perfecte game was voor het systeem. Games als GoNNER komen het best tot hun recht als ze gedurende korte periodes worden gespeeld, bijvoorbeeld als je 30 minuten niets te doen hebt in de bus. Het maakt mij niet uit hoe of wanneer je speelt, het feit dat je dat met de Nintendo Switch zelf kunt bepalen is fantastisch!

H2x1_NSwitchDS_OvercookedSpecialEdition.jpg

Overcooked: Special Edition (Ghost Town Games)

Nu verkrijgbaar!

Stap de keuken binnen in Overcooked: Special Edition, een chaotische kookgame, waarin je met maximaal vier spelers kunt samenwerken!** Bereid voor, kook en serveer de heerlijkste gerechten, terwijl je aan de wensen van je veeleisende klanten probeert te voldoen, voordat ze boos de tent weer verlaten. De game maakt gebruik van de HD-trilfunctie, en is voorzien van alle eerder uitgebrachte downloadbare content. Kortom, Overcooked: Special Edition is een game om van te smullen!

Ghost Town Games: "We zijn zielsblij dat we Overcooked: Special Edition uitbrengen voor de Nintendo Switch. Als levenslange Nintendo-fans was het onze droom om deze game uit te brengen voor een Nintendo-systeem, en we zijn door het dolle dat deze droom uitkomt! We hopen dat jij en je vrienden al samenwerkend veel plezier beleven aan de culinaire chaos van Overcooked: Special Edition. Eet smakellijk!"

H2x1_NSwitchDS_BulbBoy.jpg

Bulb Boy (Bulbware)

Nu verkrijgbaar!

Verzamel al je moed voor een ijzingwekkend avontuur in Bulb Boy, een adembenemend mooi maar angstaanjagend point-and-click-avontuur in 2D. Houd je lichtgevende hoofd goed bij de les, terwijl je de sinistere puzzels oplost, boosaardige monsters verslaat en je vermiste familieleden probeert te vinden. Weet jij het kwaad te overwinnen, zodat het licht weer terugkeert?

Bulbware: "Er waren geen compromissen toen we Bulb Boy ontwikkelden voor de Nintendo Switch. Het scherm is enorm, en biedt de meest meeslepende ervaring van alle verkrijgbare Bulb Boys voor handhelds. Of je de game nu meeneemt tijdens een wandelvakantie, of de vertederende horrorgame 's nachts onder de dekens speelt, we hopen dat je ontzettend veel plezier beleeft aan ons stralende mannetje, en de groteske monsters die hij tegenkomt."

H2x1_NSwitchDS_SlimeSan.jpg

Slime-san (Fabraz)

Nu verkrijgbaar!

Slime-san is een bliksemsnelle platformgame, waarin je reactievermogen tot het uiterste wordt beproefd. Nadat je bent opgegeten door een reusachtige worm, moet je zien te ontsnappen door het maagzuur voor te blijven. Je hebt geen tijd om stil te blijven staan, dus spring, glij en slijm je een weg door de honderden uitdagende levels, in een wanhopige poging het daglicht weer te zien. Want voor Slime-san geldt: wat er in gaat, moet er ook weer uit!

Fabraz: "Het feit dat je Slime-san zowel op het grote scherm als onderweg kunt spelen, is een absoluut genot. Dankzij de mogelijkheid om multiplayerminigames te spelen met één paar Joy-Con, en de voelbare terugkoppeling van de HD-trilfunctie, is dit de beste manier om de game te spelen."

H2x1_NSwitchDS_Ironcast.jpg

IRONCAST (Dreadbit)

Verkrijgbaar vanaf 10 augustus

Bestuur een lopend voertuig van zeven meter lang en neem het op tegen een binnenvallende troepenmacht in IRONCAST. Deze strategische puzzelgame, die je om beurten speelt, vindt plaats in een alternatief Victoriaans tijdperk. Verbeter je oorlogsmachine met allerlei unieke wapens en creëer een balans tussen offensieve en defensieve elementen om je vijanden te vernietigen. Drijf de binnenvallende troepen terug en behaal de overwinning!

Dreadbit: "Dit is de allerbeste versie van IRONCAST, met een intuïtieve besturing, gebruik van de HD-trilfunctie, nieuwe onderdelen, meer personages en speelbare robots. De Nintendo Switch is absoluut het beste systeem om deze unieke game te beleven!"

Aan de Nintendo eShop op de Nintendo Switch worden wekelijks nieuwe games toegevoegd. Je vind er de grootste hits, innovatieve indiegames en exclusieve gratis demo's.*** Houd de Nintendo eShop deze zomer goed in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste nieuwe games!

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

**Voor de multiplayerstanden heb je extra accessoires nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

***Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.