• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Geef acht! Begin je offensief op onze Tank Troopers-website


    01-02-2017

    Ga de strijd aan met zwaar geschut in Tank Troopers, een game vol gepantserde actie voor maximaal zes spelers, die op 16 februari uitkomt in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Stoot door naar onze officiële website voor Tank Troopers en ontdek waarom dit geen gewone tankgame is...

    CI_3DSDS_TankTroopers_Group.jpg

    Woel het slagveld om met gepantserde voertuigen die gebaseerd zijn op bestaande tanks, waaronder de legendarische Panzer en T-34. Je krijgt gezelschap van een groepje knettergekke soldaten die over bijzondere vaardigheden beschikken. Zij kunnen bijvoorbeeld de vijand het zicht ontnemen met verfballen of tanks van de tegenstander uitschakelen met magnetische krachtvelden! De troepen zijn aangetreden en de tanks staan klaar voor inspectie in het gedeelte Tanks en soldaten. Voorwaarts, mars!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Speel samen met anderen of doorbreek de vijandelijke linies in je eentje in de diverse spelstanden. Maximaal zes spelers kunnen elkaar onder vuur nemen in de spelstanden Teamgevecht, Bommengevecht en het chaotische Vrij gevecht. Dankzij Download Play* heb je maar één exemplaar van de game nodig voor schermutselingen met meerdere spelers! In de singleplayerstand kun je 30 missies uitvoeren op vijf verschillende slagvelden, die je volledig in puin kunt schieten. Neem de verschillende Spelstanden in het vizier voor meer info.

    Kom meer te weten over deze explosieve multiplayeractie op de officiële website voor Tank Troopers!

    Tank Troopers is vanaf 16 februari verkrijgbaar als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Opmerking: voor Download Play heeft iedere speler een Nintendo 3DS-systeem (apart verkrijgbaar) nodig.