• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo kondigt Fire Emblem-games aan voor smartphones, Nintendo Switch en Nintendo 3DS


    19-01-2017

    Nintendo kondigt Fire Emblem-games aan voor smartphones, Nintendo Switch en Nintendo 3DS

    19 januari 2017 – In een Nintendo Direct verraste Nintendo fans vandaag met het nieuws dat er diverse games in ontwikkeling zijn in de populaire strategy-RPG-serie Fire Emblem. Het gaat om een nieuwe game voor smartphones en tablets, twee nieuwe games voor de Nintendo Switch en diverse nieuwe games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Hieronder zie je een overzicht van de aankondigingen van vandaag. De complete Nintendo Direct is hier te bekijken: http://nintendo.nl/nintendodirect.

    H2x1_SmartDevice_FireEmblemHeroes.jpg

    • Fire Emblem Heroes komt uit voor smartphones en tablets: het volgende avontuur dat Nintendo voor telefoons en tablets uitbrengt, is Fire Emblem Heroes. Ga voor meer informatie over releasedata naar de Fire Emblem Heroes-website. Fire Emblem Heroes is een originele strategy-RPG over twee koninkrijken die een bittere strijd leveren. Spelers nemen de rol aan van een summoner en bouwen hun legers op door Fire Emblem-helden uit de volledige serie op te roepen. Spelers kunnen zich wagen aan strategische en tactische gevechten die op maat zijn gemaakt voor een mobiele ervaring. Daarbij kunnen ze zowel nieuwe strijders als legendarische helden gebruiken. Sommige bekende helden worden bondgenoten, andere worden generaals van vijandelijke legers en trekken tegen je ten strijde. Spelers kunnen volledig genieten van de rijke, tactische role playing-opties op kleine maps die perfect passen op een smartphone-scherm. Deze maps lenen zich ook voor kortdurende sessies. Voer je troepen aan door ze aan te raken en te verslepen op het touchscreen. Als je elke vijand op een map hebt verslagen, heb je gewonnen. De helden komen tot leven in nieuwe, handgetekende afbeeldingen van verschillende tekenaars, en ook hun stemmen zijn opnieuw opgenomen. Naast de verhalende stand kunnen spelers in andere spelstanden hun legers versterken, tegen andere spelers strijden en meer. Via gratis updates worden nieuwe personages en content toegevoegd voor nog meer uren speelplezier. Ga voor informatie over pre-registratie naar de Fire Emblem Heroes-website. Fire Emblem Heroes is verkrijgbaar als gratis download met opties voor aanvullende aankopen.
      • Voorafgaand aan de release van Fire Emblem Heroes begint Nintendo vandaag met het Fire Emblem Heroes: Choose Your Legends-evenement. Fans kunnen naar https://events.fire-emblem-heroes.com/vote gaan om aan te geven welke Fire Emblem-personages ze graag willen zien in Fire Emblem Heroes. De held en heldin die wereldwijd de meeste stemmen krijgen, worden toegevoegd aan Fire Emblem Heroes als Choose Your Legends-personages. Nintendo-accountbezitters ontvangen voor het stemmen een platina bonuspunt.

    H2x1_3DS_FireEmblemEchoes.jpg

    • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia: het tweede deel in de Fire Emblem-serie, Fire Emblem Gaiden, verscheen in 1992, exclusief in Japan. Nu kunnen fans buiten Japan op de Nintendo 3DS voor het eerst genieten van deze klassieker. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is gebaseerd op het origineel uit 1992, maar is opnieuw vormgegeven op een grotere schaal. Elk aspect van Fire Emblem Gaiden is verbeterd, terwijl alle dialogen nu zijn voorzien van voice-overs. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia geeft de klassieke Fire Emblem-gameplay een moderne twist en biedt kerkers vol vijanden die wachten om verkend te worden. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is vanaf 19 mei verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Van de personages Alm en Celica worden amiibo-figuurtjes uitgebracht. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

    Abonneer je op op
    YouTube

    • Fire Emblem kruist de degens met de Warriors-serie van KOEI TECMO GAMES: Fire Emblem Warriors is in ontwikkeling voor zowel de Nintendo Switch als de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. Er wordt aan gewerkt door hetzelfde team dat Hyrule Warriors maakte en komt komende herfst uit.

    • Fire Emblem komt naar de Nintendo Switch: voor het eerst sinds de release van Fire Emblem: Radiant Dawn, dat in 2008 is uitgebracht voor de Wii, wordt een nieuw deel in de Fire Emblem-serie ontwikkeld voor een tv-systeem van Nintendo – met de optie om de game ook buitenshuis te spelen! Deze nieuwe game wordt in 2018 uitgebracht. De Nintendo Switch is te koop vanaf 3 maart en laat spelers waar ze maar willen genieten van de games die ze thuis ook op de tv spelen. Software wordt apart verkocht.

    Meer informatie:

    Fire Emblem op Facebook: https://www.facebook.com/FireEmblem

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo 3DS op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo3DS

    Nintendo Switch op Facebook: https://www.facebook.com/NintendoSwitch

    amiibo op Facebook https://www.facebook.com/amiiboUK

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope