Knok je een weg naar de top met deze aanbevolen ARMS voor nieuwe spelers


13-07-2017

Het gevecht om de eerste plaats in ARMS is begonnen! Spelers strijden met een bont gezelschap personages in een unieke multiplayer-vechtgame, die nu exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

Heb je het gevoel dat je maar wat met je vuisten wappert, in plaats te vechten als een echte kampioen? Dan is het misschien tijd om je strategie te herzien en wat nieuwe ARMS te proberen!

Je moet de technieken en eigenschappen van elke vechter leren kennen, maar dat geldt ook voor de ARMS waar je ze elke ronde mee uitrust. Door de juiste ARMS bij een vechter te zoeken kun je je speelstijl veranderen, en winkansen in no-time keren – het enige wat je nodig hebt, is een winnende combinatie waar je goed mee uit de voeten kunt.

Abonneer je op op
YouTube

Dus als je er genoeg van hebt te worden vernederd door Helix, knock-out te worden geslagen door Ninjara, of tot een zielig hoopje ellende te worden gereduceerd door Ribbon Girl, moet je deze acht aanbevolen ARMS voor nieuwe spelers maar eens proberen.

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Whammer.jpg

Supersloper

Laat je tegenstanders alle hoeken zien met de Supersloper! Deze fors uitgevallen ARM maakt korte metten met de aanvallen van je tegenstander, en geeft je opponent een oplawaai waar de honden geen brood van lusten. Als je de voorkeur geeft aan brute kracht, doet de Supersloper wonderen.

Favoriete ARM van: Mechanica

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Chilla.jpg

Vriesvuist

Legt je tegenstander je het vuur aan de schenen? Koel hem af met de Vriesvuist! Met één welgemikte ijzige stoot kun je je tegenstander bevriezen, waarna je hem in zijn bevroren toestand onder handen kunt nemen!

Favoriete ARM van: Twintelle

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Tribolt.jpg

Drietander

De Drietander heeft een groot aanvalsbereik, en wordt aanbevolen als je richtingsgevoel nog niet helemaal is wat het zijn moet. Met een paar snelle aanvallen voorkom je dat een vechter te dicht in jouw buurt komt.

Favoriete ARM van: Spring Man

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Homie.jpg

Kernraket

Als je uithalen niet altijd hun doel raken, biedt de Kernraket uitkomst! Met de grootste precisie vliegt de Kernraket naar zijn doel, waarna hij ontploft bij inslag. Kaboem!

Favoriete ARM van: Mechanica

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Popper.jpg

Sterrenstorm

Laat je tegenstander sterren zien met de Sterrenstorm! Het ziet er misschien een beetje suf uit, maar de Sterrenstorm is de ideale ARM om een vechter die niet op zijn hoede is te verrassen – vooral van dichtbij!

Favoriete ARM van: Ribbon Girl

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Buff.jpg

Afstraffer

Poets deze handschoenen op en zie hoe ze twee keer zo groot worden! De Afstraffer laat zien dat formaat wel degelijk uitmaakt, en wordt aanbevolen voor allrounders. Bovendien kun je je uithalen er een uitstekende curve mee geven.

Favoriete ARM van: Ninjara

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Revolver.jpg

Revolver

Overmeester je tegenstanders met de Revolver! Laad hem op en leef je met een spervuur aan elektrische schoten uit op je opponenten – je hoeft ze maar een keer te raken om ze een flinke opdonder te geven.

Favoriete ARM van: Mechanica

CI_NSwitch_Arms_Weapons_Megaton.jpg

Kolossos

Maak een eind aan de miezerige uithalen van je tegenstander met de Kolossos! Deze uit de kluiten gewassen handschoenen zijn groot, zwaar en behoorlijk paars, en ze schakelen de meeste ARMS met het grootste gemak uit. Daarbij kun je ze ook gebruiken als een stevig schild.

Favoriete ARM van: Master Mummy

Vind je vuisten

Ben je op zoek naar meer ARMS voor je favoriete personage? Neem dan eens een kijkje op het ARMS-plaza! Je kunt nieuwe ARMS vrijspelen voor het arsenaal van je personage, en ondertussen je aanvallen oefenen.

Klaar voor het volgende gevecht met een nieuw paar ARMS? Ontdek de complete verzameling gewapende handschoenen op onze officiële ARMS-website, en bedenk welke strategische ARMS-combinaties je zou willen gebruiken!

ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongele Joy-Con-controllerset, de neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset zijn tevens beschikbaar.