• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Laat zien hoe goed je kunt vechten met deze aanbevolen ARMS voor gevorderde spelers


    28-07-2017

    Maak je op voor zinderende gevechten in ARMS, een unieke vechtgame waarin je je elastische, bewapende vuisten gebruikt om je tegenstanders mee te meppen, stompen, beuken en neer te slaan. De game is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo Switch.

    Sta je te popelen om uit te groeien tot de kampioen van de ARMS-sportbond? Dan wordt het misschien tijd om je van je tegenstanders te onderscheiden door wat nieuwe ARMS uit te proberen!

    Ook al ben je misschien gewend geraakt aan een specifiek stel ARMS, in de juiste handen vormen de verwoestende vuisten hieronder een krachtig wapen. Je kunt verschillende ARMS met elkaar combineren om je speelstijl aan te passen en je kansen op de overwinning te vergroten – je hoeft slechts de combinatie te vinden die voor jou het best werkt.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ben je klaar om je krachten te meten met Max Brass, Kid Cobra knock-out te slaan en Min Min tot noedels te meppen? Probeer dan deze acht aanbevolen ARMS voor gevorderde spelers eens uit…

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Guardian.jpg

    Falanx

    Combineer aanval en verdediging met de Falanx! Hij ziet er misschien wat bizar uit, maar met de Falanx neem je nietsvermoedende tegenstanders te grazen en kun je ze serieus verwonden. Haal uit met deze ARM en zie hoe die gestaag op zijn doel afgaat, compleet met een angstwekkende, staalachtige gloed.

    Favoriete ARM van: Helix

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Chaser.jpg

    Bliksemraket

    Spoor je tegenstander op en vernietig hem met de Bliksemraket! Houd een beetje afstand als je deze imposante gele rakkers lanceert, dat komt de trefzekerheid ten goede. Als je ze oplaadt, kun je een machtige, explosieve schok teweegbrengen om je tegenstander mee te verdoven en overweldigen.

    Favoriete ARM van: Byte en Barq

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Parasol.jpg

    Parasol

    Regent het vuisten? Pak dan de Parasol! Deze onmiskenbaar elegante ARM opent zich bij lancering en baant zich een weg door de klappen van je tegenstander. Beantwoord de aanvallen van je opponent met counteraanvallen waar geen ontkomen aan is!

    Favoriete ARM van: Twintelle

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Dragon.jpg

    Laserdraak

    Braad je tegenstanders met de Laserdraak! Deze klassieke ARMS zijn meer dan 4000 jaar oud, maar vormen het perfecte gereedschap om vechtersbazen op afstand te houden. Ontketen krachtige vuurstralen om naderende vechters terug te dringen en verander ze in een hoopje as!

    Favoriete ARM van: Min Min

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Slamamander.jpg

    Zwarte mamba

    Ransel je rivalen af met de Zwarte mamba! Deze slangachtige ARMS strekken zich uit over het volledige strijdperk en delen een flinke mep uit als je je tegenstander ermee raakt. Bestook je vijanden met scherpe, golvende aanvallen en kijk toe hoe ze gelanceerd worden!

    Favoriete ARM van: Kid Cobra

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Blorb.jpg

    Slijmbal

    Verblind je tegenstanders met de Slijmbal, een grote ARM die kan stuiteren en behoorlijk plakkerig is. De Slijmbal kan slopende klappen uitdelen waar je tegenstander scheel van ziet. Omdat ze kunnen stuiteren en daardoor onvoorspelbaar zijn, kunnen deze slijmerige ballen ook het ritme van een vechter verstoren.

    Favoriete ARM van: Helix

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Cracker.jpg

    Sterrenschot

    Ontketen een kokend hete verrassingsaanval met het Sterrenschot, een ARM met een royaal aanvalsbereik. Straf elke tegenstander die iets te dicht in de buurt komt af met deze knallers van ARMS en laat ze sterretjes zien!

    Favoriete ARM van: Byte en Barq

    CI_NSwitch_Arms_Weapon_Boomerang.jpg

    Boemerang

    Blaas je tegenstander omver met de Boemerang! Dankzij hun kromme baan vliegen deze ARMS met gemak langs obstakels. Laad ze op en ontketen een wervelwind van pijn om je tegenstanders te lanceren en je kansen op de overwinning te vergroten.

    Favoriete ARM van: Spring Man

    Vind je vuisten

    Ben je op zoek naar meer ARMS voor je favoriete vechter? Neem dan eens een kijkje op het ARMS-plaza! Je kunt nieuwe ARMS vrijspelen voor het arsenaal van je personage en ondertussen je aanvallen oefenen.

    Klaar voor het volgende topgevecht met een nieuw paar ARMS? Ontdek de complete verzameling gewapende handschoenen op onze officiële ARMS-website, en bedenk welke strategische ARMS-combinaties je zou willen gebruiken!

    Nog geen ervaring met ARMS? Probeer deze acht aanbevolen ARMS voor nieuwkomers uit en knok je een weg naar de top!

    ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongele Joy-Con-controllerset, de neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset zijn tevens beschikbaar.