• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: New Nintendo 2DS XL, Miitopia, Hey! PIKMIN en Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?


    28-07-2017

    In Europa krijgen de Nintendo 3DS-systemen vanaf vandaag gezelschap van een nieuw, stijlvol handheldsysteem: de New Nintendo 2DS XL! Met meer besturingsmogelijkheden, een snellere processor en ingebouwde ondersteuning voor amiibo, is dit een compleet nieuwe Nintendo 2DS. Het systeem is verkrijgbaar in twee trendy kleurencombinaties: Zwart + Turkoois en Wit + Oranje, zodat je de versie kunt kiezen die het best bij je past!

    Meer info over de New Nintendo 2DS XL

    Abonneer je op op
    YouTube

    Met de New Nintendo 2DS XL kun je de enorme verzameling Nintendo 3DS-games in 2D spelen, zoals Pokémon Sun en Pokémon Moon, Super Mario Maker for Nintendo 3DS, Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo en nog véél meer!

    Er zijn inmiddels al ruim duizend games verkrijgbaar, en het eind is nog niet in zicht. Ook vandaag worden er weer drie splinternieuwe Nintendo-games uitgebracht, tegelijk met de New Nintendo 2DS XL!

    Miitopia

    Abonneer je op op
    YouTube

    Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om op vakantie te gaan met je beste vriend, je grote liefde en… je leraar? In Miitopia beleef je een hilarisch, knotsgek avontuur met je favoriete Mii-personages. Na elke bocht kom je er weer nieuwe verrassingen tegen. Wie neem jij met je mee?

    Naar de website

    Download de Miitopia-demo*

    Hey! PIKMIN

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ontdek de minuscule wereld van de Pikmin en help kapitein Olimar te ontsnappen van een onbekende planeet in HEY! Pikmin. Passeer obstakels, verzamel schatten en versla vijanden door gebruik te maken van de unieke vaardigheden van de Pikmin, in dit aandoenlijke side-scrolling avontuur.

    De Pikmin-amiibo (worden apart verkocht) zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar. Je kunt ze gebruiken om hulptroepen op te roepen, en zo je kansen te verbeteren.

    Naar de website

    Download de Hey! PIKMIN-demo*

    Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?

    Abonneer je op op
    YouTube

    Train je hersenen, zodat je je kunt blijven concentreren in een wereld vol afleiding. Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is het nieuwste deel in de Brain Training-serie. Test je concentratievermogen en houd je hersenen in conditie met meer dan 25 activiteiten die zijn ontworpen om je brein tot het uiterste te beproeven!

    Download de Duivelse Brain Training-demo*

    Er is nu al een indrukwekkende hoeveelheid games beschikbaar voor de New Nintendo 2DS XL, waaronder recente titels als Ever Oasis en Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

    Met aangekondigde games als YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen, Monster Hunter Stories™, Metroid: Samus Returns en Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, is er meer dan genoeg keus voor iedereen!

    Bekijk alle Nintendo 3DS-games

    De New Nintendo 2DS XL ligt nu in de winkel. Hey! PIKMIN, Miitopia en Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? zijn verkrijgbaar in de winkel, en als downloadversie in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Ook de Pikmin-amiibo zijn inmiddels verkrijgbaar.**

    *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    **In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.