• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Maak je op voor een hilarisch avontuur op onze officiële Miitopia-website!


    30-06-2017

    Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om op avontuur te gaan met je beste vriend, je grote liefde en... je leraar? Het kan in Miitopia, dat op 28 juli exclusief wordt uitgebracht voor de diverse Nintendo 3DS-systemen! Maar de hamvraag is: wie neem je mee? Maak je op voor een hilarisch avontuur met de Mii-personages van iedereen die je kent op onze officiële Miitopia-website. En vergeet niet, op 28 juli komt ook het nieuwste handheldsysteem van Nintendo uit: de New Nintendo 2DS XL!

    Ooit, in het land Miitopia, leefde iedereen samen in vrede en harmonie... Tot er op een dag een duistere vorst verscheen die het hele land in rep en roer bracht door de gezichten van nietsvermoedende Mii-personages te stelen! Ontdek meer over de toestand in Miitopia op onze Verhaalpagina.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Maak een keuze uit de 12 verschillende rollen op de Klassenpagina en vind uit welke het beste aansluiten op de karakters van je personages! Heb je ooit popster willen worden, een kok... of misschien zelfs een kat? De klassen die je kiest, hebben invloed op het uiterlijk van je helden en op de manier waarop ze zich gedragen!

    Na een zwaar gevecht kun je je helden uit laten rusten in de herberg. Koop nieuwe wapens en voorwerpen voor in de strijd, en schotel je troepen allerlei lekkers voor om ze op krachten te laten komen. Je personages kunnen zelfs beste vrienden worden door een kamer te delen! Neem eens een kijkje op de Herbergpagina om te zien hoe je een slagvaardig team kunt opstellen.

    CI_3DS_Miitopia_BonkersBattles.jpg

    Heb je al eens met een kwaadaardige mol gevochten? Of met een sandwich met ham? In Miitopia ontmoet je allerlei vreemde en prachtige monsters. Je nieuwe helden handelen op eigen kracht, maar het is aan jou om voor ze te zorgen en ze te ondersteunen in gevechten. Bereid je voor op hilarische situaties op onze Gevechtenpagina.

    Ontdek een wereld vol bekende gezichten en begin je eigen avontuur met Mii-personages op onze officiële Miitopia-website!

    Gratis demo* beschikbaar

    Er is nu een gratis demo* van Miitopia beschikbaar! Je kunt hem downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem of rechtstreeks via onze officiële Miitopia-spelpagina!**

    Miitopia is vanaf 28 juli verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag is ook de New Nintendo 2DS XL verkrijgbaar in de winkels.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.