• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo voegt Pokkén Tournament DX toe aan line-up voor E3


    06-06-2017

    Nintendo voegt Pokkén Tournament DX toe aan line-up voor E3

    6 juni 2017 – Naast de eerder aangekondigde toernooien voor ARMS en Splatoon 2 organiseert Nintendo volgende week ook toernooien voor Pokkén Tournament DX voor de Nintendo Switch. Hiermee is het drieluik compleet van sociale, competitieve games die schitteren op Nintendo’s stand tijdens de E3-videogameshow die plaatsvindt in Los Angeles. Fans van over de hele wereld kunnen alle toernooien in het Engels volgen op Nintendo of Europe’s E3 2017-website, en op Nintendo’s Twitch-kanalen met chatrooms in de verschillende talen van de kijkers.

    Hieronder zie je een overzicht van de evenementen van volgende week:

    Toernooien

    2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational

    Datum: dinsdag 13 juni

    Tijd: 23:30 uur*

    Details: voor de eerste keer ooit zullen deelnemers uit vier verschillende wereldregio’s strijden om de wereldheerschappij in Splatoon 2. De vier teams van elk vier personen – uit de Verenigde Staten, Japan, Europa en Australië/Nieuw-Zeeland – hebben de afgelopen maanden hun plaatselijke rivalen verslagen in kwalificatietoernooien en zo de kans veroverd om het tijdens de E3 op te nemen tegen hun tegenstanders.

    Opzet: de teams strijden eerst in Grondoorlog om de indeling voor de volgende ronde te bepalen. Zo krijgen alle teams de kans om de sterke en zwakke punten van hun tegenstanders te leren kennen. In de volgende ronde strijden spelers in de spelstand Profgevecht. Tijdens de halve finale strijden teams maximaal vijf keer tegen elkaar (best of five), tijdens de finale nemen de twee finalisten het maximaal zeven keer tegen elkaar op (best of seven).

    Prijs: het winnende team wordt beloond met de kampioenstitel en een speciale Splatoon 2-trofee met daarop hun namen gegraveerd.

    Commentatoren: Jordan Kent, Ashley Esqueda en Eric Smith van Nintendo of America

    Pokkén Tournament DX Invitational

    Datum: woensdag 14 juni

    Tijd: 19:30 uur

    Deelnemers: acht sterren van YouTube en Twitch

    Opzet: Crew Battle met vier teams en twee spelers per team. De volgorde wordt willekeurig bepaald. De eerste persoon van elke crew moet een van de nieuwe personages kiezen, de andere persoon kan een van de originele personages kiezen.

    Prijs: beide winnaars ontvangen een Pokkén Tournament DX-kunstwerk, gesigneerd door Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, en leden van het ontwikkelteam.

    Commentatoren: D1 en VikkiKitty

    2017 ARMS Open Invitational

    Datum: donderdag 15 juni

    Tijd: 00:30 uur

    Deelnemers: vier professionele spelers van competitieve vechtgames (Alex Valle, Kelsy “SuperGirlKels” Medeiros, Daniel “Tafokints” Lee en Marie-Laure “Kayane” Norindr) nemen het op tegen vier E3-bezoekers die als hoogste eindigen bij de competitie op de stand van Nintendo.

    Opzet: Single elimination

    Prijs: de felbegeerde 2017 ARMS Open Invitational-kampioenschapsriem

    Commentatoren: D1 en VikkiKitty

    Nintendo Treehouse: Live at E3

    Wat: leden van Nintendo’s Treehouse nemen opnieuw games voor de Nintendo Switch en de verschillende Nintendo 3DS-systemen onder de loep, inclusief Super Mario Odyssey en Pokkén Tournament DX. Kijkers krijgen inzicht in de gameplay en horen informatie van achter de schermen over Nintendo’s line-up voor de E3.

    Wanneer: de show begint op 13 juni, meteen na de Nintendo Spotlight: E3 2017-presentatie, om ongeveer 18:30 uur. Op woensdag 14 en donderdag 15 juni begint de show om ongeveer 19:00 uur.*

    Wie: Treehouse-leden, ontwikkelaars en andere game-experts, inclusief Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company. Meneer Ishihara en andere ontwikkelaars vertellen over de nieuwe Pokkén Tournament DX-game voor de Nintendo Switch.

    *De tijden kunnen afwijken.

    Meer informatie:

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo Switch op Facebook: https://www.facebook.com/NintendoSwitch

    Super Smash Bros. op Facebook: https://www.facebook.com/SmashBros

    Splatoon op Facebook: https://www.facebook.com/SplatoonNL/

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo Nederland op Instagram https://instagram.com/nintendonl/