• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Ever Oasis


    23-06-2017

    Ontdek welke geheimen de woestijn herbergt in Ever Oasis, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    In deze unieke RPG vol avontuur van Koichi Ishii en de ontwikkelaars van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D moet een uitverkoren Zaailing samenwerken met de watergeest Esna om een weelderige oase te laten opbloeien. Daarnaast moet je Chaos beteugelen, die het land probeert te onderwerpen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Laat je oase achter je en betreed een uitgestrekte wereld vol kerkers met puzzels, potentiële bondgenoten en kostbaarheden om bij elkaar te sprokkelen. In de wildernis kom je allerlei bloeddorstige wezens tegen, die je in real-time gevechten moet verslaan. Roep diverse stammen te hulp, die allemaal hun eigen krachten en wapens hebben.

    Als je meer wilt weten, kun je een paar exclusieve bijdragen lezen over de ontwikkeling van Ever Oasis, waarin Kocihi Ishii zijn visie schetst. Kom meer te weten over de woestijnwereld Vistrahda en de fascinerende wezens die er te vinden zijn.

    Meer info

    Zet je hakken in het zand en verdedig je oase in Ever Oasis, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

    Gratis demo*

    Je kunt nu een gratis demo* downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen, of via de officiële Ever Oasis-website.**

    Demo downloaden

    Beloning in My Nintendo

    Tot 30 juni krijgen leden van My Nintendo in ruil voor 30 gouden punten 10% korting op Ever Oasis in de Nintendo eShop.

    Punten inwisselen

    Ever Oasis is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadversies van games aan te schaffen of demo's te downloaden via de Nintendo eShop op de officiële website, moet je Nintendo-account gekoppeld zijn aan een Nintendo Network ID en moet je minstens één keer de Nintendo eShop hebben bezocht met het apparaat waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch te downloaden moet je systeem up-to-date zijn, verbonden zijn met het internet, moeten automatische downloads op je systeem zijn ingeschakeld, en moet je systeem genoeg vrije ruimte hebben om de download te voltooien. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.