• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Probeer nieuwe games uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen met deze gratis demo's!


    26-06-2017

    Naast het zojuist uitgebrachte Ever Oasis komen er dit jaar nog meer geweldige games uit, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, waaronder Miitopia, Hey! PIKMIN en Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? op 28 juli.

    Kun je niet wachten om te spelen? Dat hoeft ook niet! Je kunt deze games nu meteen uitproberen dankzij de gratis demo's die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem, of via deze website.**

    SQ_3DS_EverOasis.jpg

    Zet je hakken in het zand

    Nu verkrijgbaar!

    Ontdek de geheimen die de woestijn herbergt in Ever Oasis, een avontuurlijke RPG. In de demo baan je je een weg door een kerker vol puzzels, neem je het op tegen een lastige eindbaas en zie je hoe je oase groeit met behulp van de watergeest Esna.

    Download de Ever Oasis-demo**

    SQ_3DS_Miitopia.jpg

    Jouw vrienden, jouw avontuur!

    Releasedatum: 28 juli 2017

    In Miitopia beleef je een hilarisch en knotsgek avontuur vol verrassingen, samen met je favoriete Mii-personages. In de speelbare Miitopia-demo kun je het eerste hoofdstuk van dit maffe verhaal direct uitproberen.

    Download de Miitopia-demo**

    SQ_3DS_HeyPikmin.jpg

    Maak kennis met de Pikmin

    Releasedatum: 28 juli 2017

    Ontdek de piepkleine wereld van de Pikmin en help kapitein Olimar om van een onbekende planeet te ontsnappen in Hey! PIKMIN, een hartverwarmend platformavontuur! In de demo roep je de hulp in van de nieuwsgierige en kleurrijke Pikmin om de diepten van de Glinstergangen te verkennen.

    Download de Hey! PIKMIN-demo**

    SQ_3DS_DrKawashimasDevilishBrainTraining_nlNL.jpg

    Tijd om je te concentreren!

    Releasedatum: 28 juli 2017

    Verg het uiterste van je grijze massa met Duivelse sommen, een van de 25 activiteiten in Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? Los eenvoudige rekensommen op onder gemene omstandigheden en deel je scores met vrienden om te zien of jullie elkaar kunnen verslaan.

    Download de Duivelse Brain Training-demo**

    Wil je meer te weten komen over de verschillende Nintendo 3DS-systemen, waaronder de binnenkort verkrijgbare New Nintendo 2DS XL? Bekijk dan onze officiële website voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en ontdek de enorme verzameling games die nu en binnenkort verkrijgbaar zijn in de sectie voor Nintendo 3DS-games!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ever Oasis is nu beschikbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Miitopia, Hey! PIKMIN en Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? zijn vanaf 28 juli verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versies in de Nintendo eShop. Op dezelfde dag is ook de New Nintendo 2DS verkrijgbaar, evenals een nieuwe Pikmin-amiibo.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.