• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: hoe zien profgevechten eruit in Splatoon 2?


    12-06-2017

    Je hebt misschien wel gehoord dat de 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational op dinsdag 13 juni rond 23:30 uur van start gaat. Vier teams uit alle windstreken strijden om de eer.

    Waarschijnlijk weet je wel zo'n beetje wat Grondoorlog (of Turf War) is, maar tijdens de Invitational valt er meer te zien. Er worden ook profgevechten (Ranked Battles) gehouden. Dit wordt een spetterend spektakel!

    In profgevechten moeten spelers het tegen elkaar opnemen om in rang te stijgen. Er zijn verschillende soorten profgevechten. Laten we eens kijken!

    Spetterzones

    In Spetterzones wint het team dat de Spetterzones in het level in handen heeft. Bedek deze zones met jouw kleur inkt om ze van de tegenstander af te pakken.

    Dit keer zijn de Spetterzones voorzien van een metertje dat aangeeft in hoeverre jij nog heer en meester van de zone bent. Goed opletten, dus!

    Torentwist

    In deze spelstand wint het team dat de toren naar de basis van de tegenpartij kan verplaatsen. Het spoor waarop de toren rijdt, is nu voorzien van checkpoints en de toren stopt zodra je een checkpoint bereikt. Teamwerk is een must!

    Bazookarper

    Als jij en je team de Bazookarper naar de basis van het andere team kunnen dragen, heb je gewonnen! Als je in Splatoon 2 een schot afvuurt met de Bazookarper als deze helemaal is opgeladen, dan volgt er een explosie.

    Ziezo! Al deze spelstanden kun je spelen in Splatoon 2. Tijdens de 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational kun je zien wat de game te bieden heeft.

    Splatoon 2 komt op 22 juli uit voor de Nintendo Switch. Kom meer te weten op de officiële spelpagina voor Splatoon 2 en blijf op de hoogte op de Facebook-pagina voor Splatoon, waar we onze bevindingen regelmatig presenteren!