• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk deze Nintendo Switch-titels van onze partners – nu verkrijgbaar!


    03-03-2017

    Fijne Nintendo Switch-dag, iedereen! We hopen dat je er inmiddels van geniet om de fantastische Nintendo-games altijd, overal en met iedereen te spelen met je nieuwe Nintendo Switch. Behalve The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 1-2-Switch en Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!, zijn er ook nog een aantal geweldige games voor de Nintendo Switch van onze partners. Bekijk ze hieronder!

    SQ_NSwitch_SuperBombermanR.jpg

    Super Bomberman R

    Bomberman is terug in Super Bomberman R voor de Nintendo Switch, met 3D-levels en fotorealistische beelden. Plaats bommen en strijd tegen vijanden en tegenstanders uit de hele wereld!*

    Abonneer je op op
    YouTube
    SQ_WiiU_JustDance2017.jpg

    Just Dance 2017

    Roep je vrienden en familieleden bij elkaar en dans altijd, overal en met iedereen in Just Dance 2017! Dans waar je ook bent met de Joy-Con, en zelfs met je smartphone, via de Just Dance Controller-app!**

    SQ_WiiU_SkylandersImaginators.jpg

    Skylanders Imaginators

    Ontketen de kracht van je verbeelding in Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch! Creëer je eigen Skylanders – of gebruik bestaande – en strijd met de almachtige Senseis aan je zijde in dit ultieme avontuur om Skylands te redden.

    SQ_NSwitchDS_ShovelKnightTreasureTrove.jpg

    Shovel Knight: Treasure Trove

    Beleef een 8-bit platformavontuur in Shovel Knight: Treasure Trove, inclusief het oorspronkelijke Shovel Knight en alle andere campagnes, waaronder Shovel Knight: Specter of Torment. Shovel Knight: Specter of Torment is tevens beschikbaar als een opzichzelfstaande versie.

    SQ_NSwitchDS_FastRMX.jpg

    FAST RMX

    In FAST RMX voor de Nintendo Switch kruip je achter het stuur van je voertuig, en beproef je je stuurmanskunsten bij een verminderde zwaartekracht in razendsnelle races. Daag je vrienden uit voor lokale races op een gesplitst scherm, of neem het online* op tegen spelers uit de hele wereld.

    Abonneer je op op
    YouTube
    SQ_NSwitchDS_IAmSetsuna.jpg

    I am Setsuna

    Reis naar een afgelegen land en breng een woeste duivel tot bedaren in I am Setsuna, een mysterieus RPG-avontuur voor de Nintendo Switch. Setsuna moet samen met haar begeleiders naar een afgelegen streek reizen, waar de offerplechtigheid zal plaatsvinden.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Vijf Neo Geo-games uit de speelhalhistorie zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch: Waku Waku 7, Metal Slug 3, World Heroes Perfect, Shock Troopers en King of Fighters '98.

    Op zoek naar meer? Ook deze games zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch: Vroom in the night sky, VOEZ, New Frontier Days en Othello.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Alleen betalende gebruikers kunnen online spelen. Lees verder over betaalde online abonnementen.

    **Alleen voor compatibele apparaten. Kijk voor meer informatie over de Just Dance Controller-app op Ubisofts officiële FAQ-pagina.