• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Er wacht je een wereld aan plezier in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch!


    22-03-2017

    Niet alle games voor de Nintendo Switch zijn verkrijgbaar in de winkel! In de Nintendo eShop vind je een schat aan uitmuntende games in alle soorten en maten: van retroklassiekers tot wonderlijke platformgames, en van enorme RPG's tot futuristische racegames.

    We noemden voor de Nintendo Switch al een aantal Nintendo eShop-games voor één speler, evenals diverse mutiplayergames. Maar als het om downloadgames gaat, is dat nog maar het begin!

    Nu verkrijgbaar!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Snelheidsduivels opgelet! FAST RMX is een futuristische racegame waarin je met extreem hoge snelheden over de circuits racet! Als je dit bij kunt houden, dan beschik je wellicht ook over de oog-handcoördinatie voor een game als VOEZ: een ritmische game boordevol muzieknummers, waarin je op de maat van de muziek op het scherm tikt.

    Gaat dit je allemaal een beetje te snel? Ga dan op avontuur in de rustigere maar epische RPG I am Setsuna, of probeer samen met je vrienden allerlei papierpuzzels op te lossen in Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! Van deze laatste game is bovendien een gratis* demo beschikbaar.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Shovel Knight: Treasure Trove en Shovel Knight: Specter of Torment, twee platformgames met een duidelijk retrotintje, zijn nu ook verkrijgbaar. Tip: Shovel Knight: Specter of Torment is een onderdeel van Shovel Knight: Treasure Trove, dus als je alle campagnes wilt spelen, kies dan voor Shovel Knight: Treasure Trove!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Als je even verder zoekt in de Nintendo eShop, ontdek je nog veel meer leuke retrogames, zoals Blaster Master Zero en NEOGEO-titels als ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’98, ACA NEOGEO WAKU WAKU 7 en ACA NEOGEO SHOCK TROOPERS!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Binnenkort in de Nintendo eShop

    Er komen nog veel meer fantastische games aan! De unieke puzzelplatformgame Snake Pass kronkelt op 29 maart naar de Nintendo Switch, en ook de conventionelere platformgames Sonic Mania en Yooka-Laylee worden binnenkort uitgebracht. Later dit jaar keert CommanderVideo terug in het exclusieve Runner3, en kun je rijkdommen opgraven in SteamWorld Dig 2.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Aankomende tactici komen aan hun trekken met Wargroove, een strategische game met twaalf campagnes en een lokale, online** multiplayerstand voor maximaal vier spelers. Je krijgt ruimschoots de kans om als team samen te werken in de kookgame Overcooked: Special Edition, het uitbraakavontuur The Escapists 2 en de plattelands-RPG met het open einde Stardew Valley!

    En dit is nog lang niet alles! Alleen al voor de Nintendo Switch komen er dit jaar meer dan zestig uitstekende indie-games uit. Bekijk er alvast een paar in ons Nintendo Switch Nindies-overzicht.

    Wil je meer weten? Bezoek dan onze officiële Nintendo Switch-website en ontdek diverse games die nu of binnenkort verkrijgbaar zijn in het overzicht van Nintendo Switch-games. Je kunt ook op de hoogte blijven via onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch, Twitter en onze speciale Instagram-account!

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    **Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.