• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Je kunt met amiibo nieuwe content vrijspelen op de Nintendo Switch


    06-03-2017

    H3x1_amiibo_main_v02.jpg

    Op zoek naar nieuwe manieren om plezier te beleven met je favoriete personages en games van Nintendo?

    amiibo zijn interactieve figuren en kaarten die je kunt gebruiken om verrassende nieuwe mogelijkheden te openen in allerlei compatibele games. Door een amiibo te gebruiken krijg je bijvoorbeeld nieuwe content, nieuwe uitdagingen of iets totaal onverwachts!

    In The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Wii U, kun je de Wolf Link-amiibo (wordt apart verkocht) gebruiken om Wolf Link als metgezel in de game te krijgen. Andere amiibo uit de serie van The Legend of Zelda leveren je allemaal handige voorwerpen op! Je kunt ook verschillende amiibo gebruiken in Mario Kart 8 Deluxe, vanaf 28 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, voor het vrijspelen van nieuwe kostuums voor Mii-personages. En je kunt amiibo gebruiken in Splatoon 2, die komende zomer verschijnt!

    Om amiibo op de Nintendo Switch te gebruiken kun je ze gewoon tegen het NFC-aanraakpunt op de rechter Joy-Con aan houden. Als je een Nintendo Switch-Pro-controller (wordt apart verkocht) bezit, kun je die ook gebruiken om amiibo mee te scannen!

    Kijk welke verrassingen je met amiibo wachten op de Nintendo Switch!