Nintendo op Dutch Comic Con 2017


21-03-2017

Bedankt voor de coole switchende foto's tijdens Dutch Comic Con! @kraslot wint een Nintendo Switch met het spel 1-2-Switch.

De goodiebags zijn voor: Thijs de Bondt, Gregory Lenssen, @lotte_vonck, @brainzfornomz en @manonvdelft. Gefeliciteerd!

Stuur ons een persoonlijk bericht met jullie adres door zodat we de prijzen kunnen bezorgen (of stuur een mail naar prijsvraag@nintendo.nl).

**************************************************************************************************************************

Kom op 25 en 26 maart langs bij Nintendo tijdens Dutch Comic Con om onze nieuwste spelconsole Nintendo Switch uit te proberen en te genieten van de allernieuwste games en zelfs enkele previews!

Bezoek onze stand om kennis te maken met de mogelijkheden van de Nintendo Switch. Stap de wildernis binnen voor een spannend avontuur met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kom je aanmelden aan de balie op de Nintendo-stand om zeker te zijn van een speelsessie.

Je kan ook plaats nemen in de Nintendo race-stoelen voor een spannende race tegen 3 andere personen in Mario Kart 8 Deluxe, of kijk je tegenstander recht in de ogen voor een hilarisch duel in 1-2-Switch.

Ook worden er na het spelen van de games goodies uitgedeeld!

Daarnaast verwennen we jullie ook met enkele gloednieuwe Nintendo 3DS games. In Mario Sports Superstars speel je met Mario en zijn vrienden die dit keer hun sportieve kwaliteiten demonstreren in vijf sporten. Daarnaast zijn ook de schattige maar ondeugende monsters van Yo-Kai Watch terug in maar liefst 2 nieuwe spellen. En ben je benieuwd naar Pokémon Sun & Pokémon Moon, dan kan je ook terecht op onze stand om deze games eens uit te proberen.

Voor de Fire Emblem-fans hebben we een primeur! Kom dit weekend langs en speel als eerste in Europa Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia op de Nintendo 3DS!

Wie tijdens Dutch Comic Con een coole switchende foto neemt in onze Photobooth, kan kans maken op een Nintendo Switch met het spel 1-2-Switch vol grappige uitdagende duels! Deel je foto publiek via Social Media met #SwitchPhotoFun om deel te nemen.

Lees hier de voorwaarden. (PDF, 172 kB)

Graag tot dan!