Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Mario Sports Superstars


10-03-2017

Beleef een atletisch avontuur met Mario en zijn vrienden uit het Paddenstoelenrijk in Mario Sports Superstars, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Word beter dan de competitie in vijf populaire sporten, waaronder voetbal en paardrijden, en speel tegen anderen via Local Play en het internet.* We geven het startschot op de officiële website voor Mario Sports Superstars.

Abonneer je op op
YouTube

Ga het veld op met een topteam en beleef sport met alles erop en eraan. Laat de graspollen vliegen in voetbalwedstrijden van elf tegen elf, sla een homerun in honkbal, krijg de slag te pakken in golf en domineer de baan in tennis. Als je behoefte hebt aan een heel andere tak van sport, kun je in in volle galop gaan paardrijden. Dankzij de vijf verschillende sporten, is er voor ieder wat wils!

Iedere sport heeft een uitgebreide singleplayerstand waarin je diverse toernooien kunt spelen tegen meerdere tegenstanders in verschillende stadions. Je kunt tegen je vrienden spelen via Local Play of online* de uitdaging aangaan in alle vijf de sporten!

CI_3DS_MarioSportsSuperstars_amiibo.jpg

Dankzij de nieuwe serie amiibo-kaarten (apart verkrijgbaar of in een bundel met de game) voor Mario Sports Superstars kun je je personages op weg helpen naar de overwinning. Je hebt deze amiibo-kaarten niet per se nodig om te spelen, maar je kunt ze gebruiken om personages sterker te maken en coole, nieuwe sportspullen te krijgen, zoals tennisrackets en honkbalknuppels.

Word een Superstar – Het is tijd voor Mario Sports!

Mario Sports Superstars is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op die dag wordt ook een nieuwe serie amiibo-kaarten uitgebracht. Vanaf de release zijn er ook pakjes** voor Mario Sports Superstars met een speciale markering verkrijgbaar, waarin één willekeurige amiibo-kaart zit, evenals een handige overzichtsposter voor verzamelaars!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

**Bij exemplaren uit de eerste oplage van de game staat "Bevat een willekeurig gekozen amiibo-kaart!" op de verpakking.