Bezoek de officiële website voor ARMS!


18-05-2017

Ontdek een knokpartij zoals je die nog nooit hebt beleefd! ARMS komt op 16 juni uit, exclusief voor de Nintendo Switch. Begin alvast met trainen op onze officiële website voor ARMS.

In deze unieke vechtsport gebruik je elastische armen om je tegenstander te belagen en knock-out te slaan. Je hebt de keuze uit een kleurrijke selectie vechters, die je kunt voorzien van 30 verschillende wapens die bekendstaan als ARMS.

Dankzij de Joy-Con heb je het gevoel dat je midden in het strijdgewoel staat. Gebruik de accurate bewegingsbesturing om aanvallen te ontwijken en klappen uit te delen. Kom meer te weten over de game in het gedeelte Wat is ARMS?

Abonneer je op op
YouTube

Ga vervolgens naar de sectie Vechters om de diverse personages beter te leren kennen. Iedere vechter heeft een unieke persoonlijkheid, dus lees jezelf in in hun unieke eigenschappen, hun favoriete ARMS en hun... euh... fascinerende hobby's!

Abonneer je op op
YouTube

Wil je alvast strategieën uitdenken? Onder ARMS lees je meer over de krachtige wapens die je zult tegenkomen. Hiermee kun je je tegenstanders het leven behoorlijk zuur maken, dus ontdek alvast welke combinatie je graag zou willen uitproberen.

Begin met trainen op onze officiële website voor ARMS! We presenteren regelmatig nieuwe vechters, ARMS en informatie, dus neem af en toe een kijkje. ARMS wordt op 16 juni uitgebracht, exclusief voor de Nintendo Switch.

ARMS is vanaf 16 juni verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Op die dag worden er ook neongele Joy-Con-controllers, neongele Joy-Con-polsbandjes en een set Joy-Con-AA-batterijboosters uitgebracht.