• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Maak kennis met de vechters uit ARMS


    10-05-2017

    Denk jij dat je jezelf staande kunt houden? ARMS is een unieke vechtsport waarin je met elastische armen op je tegenstander in beukt!

    Om je klaar te stomen voor strijd laten we je alvast een paar personages zien tegen wie je in het krijt kunt treden als de game op 16 juni exclusief voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht!

    Hier zijn...

    Helix – 'Het medische wonder'

    Deze veerkrachtige vechter is het resultaat van een experiment van het ARMS-laboratorium. (De autoriteit op het vlak van onderzoek naar ARMS.) Deze vechter heeft niet alleen elastische armen. Helix kan zijn hele lichaam naar wens inkrimpen en uitrekken! Dankzij die eigenschappen is ieder gevecht met hem een hele belevenis...

    Abonneer je op op
    YouTube

    Min Min – 'De ramenrammer'

    Als je vechtsport combineert met ramen, is deze dame het resultaat. Min Min staat bekend om haar pittige voetenwerk, waarmee ze aanvallen van de tegenstander van zich af kan schoppen. Min Min kan haar linkerarm zelfs in een draak veranderen!

    Bekijk Min Min en haar moves in deze video.

    Abonneer je op op
    YouTube

    De video hierboven komt uit de Nintendo Direct van 13 april 2017.

    Wacht even! Hoe zit het met vechters als Mechanica en Spring Man? En met de popprinses Ribbon Girl? Bekijk deze trailer om deze en andere vechtjassen te zien.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Binnenkort laten we nog meer vechters zien, dus zorg dat je op de hoogte blijft!

    Op 16 juni komt ARMS uit in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch! Op die dag worden ook de neongele Joy-Con-controllers uitgebracht, evenals de neongele Joy-Con-polsbandjes en de Joy-Con-AA-batterijbooster.