• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: hoe heeft de mode zich ontwikkeld in de wereld van de Inklings?


    24-05-2017

    Zodra Splatoon 2 op 21 juli uitkomt voor de Nintendo Switch, kun je kennismaken met allerlei nieuwe trends in Inkopolis. Het is al twee jaar geleden dat Splatoon 1 is uitgebracht en uiteraard heeft de mode onder de Inklings in de tussentijd niet stilgestaan.

    Hier bij het Laboratorium voor Inktvisonderzoek zijn een paar afbeeldingen op de mat gevallen, waarop vier van de merken uit de Inkling-wereld te zien zijn: Annaki, Tentatek, Splash Mob en Toni Kensa. Laten we eens kijken...

    Annaki

    Annaki heeft de afgelopen jaren heel wat stof doen opwaaien. Dit merk maakt T-shirts en zorgvuldig vormgegeven uitrusting met een ruige, punkachtige uitstraling. Hiermee kan iedere Inkling zich uniek voelen.

    Veel Inklings zweren bij dit merk en het gonst van de geruchten over de nieuwe collecties van Annaki.

    CI_NSwitch_Splatoon2_Anaaki.jpg

    Tentatek

    Tentatek heeft de wereld veroverd met zijn uiterst geavanceerde schoenen. De combinatie van mode met de nieuwste technologie heeft van Tentatek een zeer verfijnd merk gemaakt.

    Veel topatleten gebruiken uitrusting van Tentatek. Accessoires van dit merk zijn zo populair, dat ze vaak volledig zijn uitverkocht.

    CI_NSwitch_Splatoon2_Tentatek.jpg

    Splash Mob

    Uitrusting van Splash Mob is populair bij Inklings die zich iets volwassener willen presenteren dan de gemiddelde puberende Inkling. Smaakvolle Inklings zijn verknocht aan het elegante ontwerp, de kwaliteit van het materiaal en het oog voor detail waarmee deze kleding is gemaakt. Splash Mob biedt een uitgebreid aanbod met onder meer shirts, brillen en schoenen.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SplashMob.jpg

    Toni Kensa

    De modeontwerper Toni Kensa staat aan de wieg van dit merk. Het merk onderscheidt zich door eenvoudige kleuren en een simpel ontwerp. In Inkopolis kan men niet genoeg krijgen van Toni Kensa en zijn kleding wordt overal in de stad verkocht.

    CI_NSwitch_Splatoon2_ToniKensa.jpg

    Het merk ontleent zijn populariteit aan zijn verfrissende look en aan de speciale items die samen met andere topontwerpers worden ontwikkeld. De reclamespot hieronder is regelmatig te zien op de schermen op het Inkopolisplein om de aandacht te trekken van de jonge Inklings.

    CI_NSwitch_Splatoon2_GIF_FashionBrands.gif

    Zo te zien hebben alleen al deze vier merken meer dan genoeg te bieden! We zijn erg benieuwd welke outfits we kunnen samenstellen in Splatoon 2!

    Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Daar vind je onder andere informatie over nieuwe levels en nieuwe wapens. Vergeet ook niet om af en toe een blik te werpen op de officiële Facebook-pagina voor Splatoon!