Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia


19-05-2017

Abonneer je op op
YouTube

Een glansrijk verleden komt tot leven in Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Deze game is een vernieuwde versie van Fire Emblem Gaiden, dat oorspronkelijk alleen in Japan is uitgebracht. Europese fans kunnen dit avontuur nu ook beleven! Kom meer te weten op onze officiële website voor Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Ontdek hoe de avonturen van Alm en Celica met elkaar zijn verweven. Je kunt nieuwe helden aan je leger toevoegen en de strijd aanbinden met nieuwe vijanden. Voor het eerst in de Fire Emblem-serie zijn alle dialogen in de game Engels* gesproken. De prachtig vormgegeven cutscenes geven spelers de kans om zich te laten betoveren door het verhaal.

Abonneer je op op
YouTube

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia biedt klassieke Fire Emblem-gameplay met een moderne draai. Zo kun je nu op verkenning gaan in dorpen en kerkers. Voer het bevel over een kleine groep krijgers en neem het op tegen steeds sterkere legers in turn-based gevechten waarvoor je een slimme tactiek moet uitstippelen. Voor het eerst in de Fire Emblem-serie kun je Alm en Celica besturen in real-time terwijl ze in kerkers op zoek gaan naar kostbaarheden, items en vijanden.

Met de amiibo van Alm en Celica (apart verkrijgbaar of als onderdeel van de Limited Edition**) kun je een computergestuurde Fantoomheld oproepen en toegang krijgen tot twee speciale kerkers. Naarmate Alm en Celica sterker worden, kunnen hun stats worden opgeslagen op hun amiibo, waardoor hun illusies sterker worden.

Je kunt je avontuur verder uitbreiden met vijf pakketten met downloadbare content.*** Met die DLC kun je meer goud en ervaring verzamelen, het verborgen verleden van Valentia ontdekken en nieuwe, speelbare personages rekruteren. Naast de betaalde DLC kun je tijdelijk iedere week gratis*** aanvullende content downloaden. Je komt meer te weten in het gedeelte DLC op de website voor Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Als je Fire Emblem Fates vóór 16 juni 2017, 23:59 uur koopt in de Nintendo eShop, dan kun je als bonus ook het thema 'Celica's leger - Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia' voor het HOME-menu van je Nintendo 3DS ontvangen.**

Verken het slagveld alvast op onze officiële website voor Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, bekijk andere games uit de serie op onze Fire Emblem-site of bezoek onze Facebook-pagina voor Fire Emblem!

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is vanaf 19 mei verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op die dag worden er ook amiibo-figuurtjes van Alm en Celica uitgebracht.Op 19 mei komt ook de Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Limited Edition uit, die bestaat uit de game, een artbook, buttons van Alm, Celica en Marth, een dubbelzijdig bedrukt titelblad, de soundtrack-cd Sounds of Echoes en amiibo van Alm en Celica.*

*Deze game is alleen Engels gesproken.

**Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit product.

***Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

****De downloadcode voor het thema 'Celica's Army - Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia' is na aankoop te zien op het scherm en op het aankoopbewijs. De downloadcode voor het thema is geldig tot 30 juni 2017, 23:59 uur.