The Legend of Zelda: Breath of the Wild – DLC-pakket The Master Trials onthuld!


02-05-2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – DLC-pakket The Master Trials onthuld!

Heb je zin in meer avonturen in het uitgestrekte koninkrijk Hyrule? The Master Trials is het eerste van twee DLC-pakketten voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch en de Wii U. De extra content bevat onder andere nieuwe uitdagingen, handige items en niet eerder vertoonde mogelijkheden.

Wie de uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild in de Nintendo eShop koopt, krijgt toegang tot The Master Trials zodra dat DLC-pakket in de zomer wordt uitgebracht, en ook tot het tweede pakket dat in de winter van 2017 uitkomt.*

Dit staat je te wachten in The Master Trials:

Laat pure kracht ontwaken in de Zwaardproef**

Op een bepaalde plek in Hyrule kun je de Zwaardproef afleggen. Je begint die uitdaging zonder pantser of wapens. Het doel is om alle vijanden in de verschillende ruimtes te verslaan. Als je deze beproeving doorstaat, kun je de ware kracht van het Meesterzwaard laten ontwaken, en zal het, zolang het wordt gebruikt, altijd gloeien en opgeladen zijn.

CI_NSwitch_ZeldaBreathOfTheWild_TheMasterTrials_HerosPath.jpg

Laat je terugvoeren met het Heldenspoor

Denk je dat je ieder stukje Hyrule hebt gezien? De nieuwe functie Heldenspoor houdt precies bij waar je in de laatste 200 uur van je avontuur bent geweest. Je kunt zelfs de tijdbalk op de kaart gebruiken om meer inzicht te verwerven in je reisgewoontes. Het Heldenspoor is reuzehandig als je je reis in kaart wilt brengen of wilt zien welke delen van de kaart je nog niet hebt bezocht.

Ga de uitdaging aan in de moeilijke stand

Wil je laten zien uit welk hout je gesneden bent? In de moeilijke stand sta je al aan het begin van je avontuur oog in oog met ijzersterke vijanden. In deze spelstand kom je geen rode Bokoblins tegen! Misschien loop je zelfs sterkere varianten van vijanden tegen het lijf, die je nog nooit eerder hebt gezien. Je zult je strategieën moeten aanpassen. De vijanden zullen immers sneller in de gaten hebben dat je in de buurt bent en hun energieniveau zal tijdens gevechten langzaam worden hersteld. Oplettende spelers die in de moeilijke stand op verkenning gaan, zullen planken door de lucht zien zweven. Wie dit merkwaardige fenomeen nader onderzoekt, zal op sterkere tegenstanders en op waardevolle schatten stuiten!

Creëer je eigen teleporteerpunt met het Reismedaillon

Moet je razendsnel naar een bepaald punt in Hyrule toe? Zodra je het Reismedaillon hebt, dat ergens in de game verborgen is, kun je op de kaart een tijdelijk teleporteerpunt aanbrengen. Met dit magische medaillon kun je echter maar één teleporteerpunt tegelijk creëren.

Oude bekenden met een nieuwe uitrusting

Zodra je The Master Trials hebt gedownload, verschijnen er ergens in Hyrule acht nieuwe schatkisten met nieuwe outfits die gebaseerd zijn op The Legend of Zelda-games. We verklappen niet waar de schatkisten te vinden zijn, maar hieronder kun je alvast een paar outfits bewonderen:

De hier getoonde graphics wijken mogelijk af van de definitieve versie van de game.

Onthul geheimen met het Korok-masker

Koroks tref je overal in Hyrule aan. (Er zijn er precies 900!) Het word veel gemakkelijker om deze wezentjes op te sporen zodra je het Korok-masker hebt. Als je dit masker opzet, begint het te trillen wanneer er een Korok in de buurt is.

CI_NSwitch_ZeldaBreathOfTheWild_TheMasterTrials_KorokMask.jpg

Je kunt nu bovendien een software-update downloaden die het mogelijk maakt om dit epische avontuur in maar liefst negen verschillende talen te beleven, waaronder het Japans. Zo kun je bijvoorbeeld Japanse voice-overs combineren met Nederlandse schermteksten.***

Kom meer te weten over dit epische open-air avontuur op onze officiële website voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

*Opmerking: de contentpakketten zijn niet apart verkrijgbaar. Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagruimte nodig. Als er niet genoeg ruimte vrij is op je Nintendo Switch, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga voor meer informatie naar Service en info.) Afhankelijk van de Wii U-bundel die je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagapparaten nodig om deze content te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar onze Wii U-website voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U.

**Opmerking: deze functie werd eerst de Grot der Beproeving genoemd toen de uitbreidingspas in februari 2017 werd aangekondigd.

***Dit zijn de talen waarin de audio beschikbaar is: Japans, Engels, Frans (Frankrijk), Frans (Canada), Duits, Spaans (Spanje), Spaans (Latijns-Amerika), Italiaans en Russisch. Om in de Wii U-versie toegang te krijgen tot deze functie moet je een audiopakket downloaden in de Nintendo eShop.