Cadeaugids voor de Feestdagen 2017 – Sportieve uitdagingen


14-11-2017

Wil jij dit seizoen op de eerste plaats staan? Ren, schiet, race, dunk of worstel naar de overwinning met deze games voor de Nintendo Switch, de diverse Nintendo 3DS-systemen of de Wii U. Klaar voor nog een potje?

Nintendo Switch

Nintendo 3DS-systemen

Wii U

Waar verkrijgbaar?

Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop op je gamesysteem of via de spelpagina's op deze website!** Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

We wensen je fijne feestdagen!

*Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.