Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste, vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en in de Nintendo eShop


24-11-2017

Word een echte modekoningin en stileer de sterren van de toekomst in Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste, vanaf nu beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Als nieuwe eigenares van een kledingboetiek heb jij de touwtjes in handen. Transformeer je winkel en word de hipste styliste van de modewereld!

Abonneer je op op
YouTube

Kom meer te weten op de officiële website van Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste.

Probeer het eens!

Er is nu een gratis downloadbare demo* beschikbaar in de Nintendo eShop op de diverse Nintendo 3DS-systemen, of via de officiële website.**

Volg de mode

Als je een echte sociale fashionista bent, volg dan New Style Boutique op Instagram en Facebook. Hier vind je de nieuwste modetips, inspiraties voor outfits en nog veel meer!

Neem het lot van je eigen boetiek in handen en help opkomende sterren van de muziekwereld een handje in Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste, nu beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen

Nintendo presenteert: New Style Boutique 3 – Sterstyliste is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.