Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en de Nintendo eShop: Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon


17-11-2017

Keer terug naar Alola en ontdek buitenaardse werelden in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, vanaf nu verkrijgbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen!

Abonneer je op op
YouTube

In deze games wordt een groot verhaal uit de doeken gedaan, met Legendary Pokémon Solgaleo, Lunala en Necrozma in de hoofdrol. Ontdek meer dan 400 Pokémon in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, waaronder ook nieuwe Pokémon die voorheen niet te zien waren in Pokémon Sun en Pokémon Moon.

In deze nieuwe avonturen valt er nog meer te beleven in Alola. Surf op de golven met Mantine Surf, neem geweldige foto's in de Alola Photo Club of daag de bazen van Team Rainbow Rocket uit!

Bekijk Pokémon Ultra Sun

Bekijk Pokémon Ultra Moon

Speciale uitvoeringen

Naast de standaard winkelversie bieden we je ook een Fan Edition* van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon aan, en een Ultra Dual Edition* waar beide games in zitten. Deze edities zijn verkrijgbaar in de winkel.

New Nintendo 2DS XL Poké Ball Edition**

Tegelijk met de games wordt er ook een speciaal New Nintendo 2DS XL-systeem met een Pokébal-thema uitgebracht! Deze uitvoering is in de winkels verkrijgbaar.

Nieuwe personages op bezoek in StreetPass Mii-park

CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_StreetPass_OhmoriIwao_EN.jpg

Om de release van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon te vieren komen er twee nieuwe Mii-personages naar StreetPass Mii-park!

Tot 9 januari 2018 zullen producer Shigeru Ohmori en director Kazumasa Iwao beschikbaar zijn in StreetPass Mii-park. Ter ere van deze gelegenheid dragen ze allebei een gouden broek!

Kazumasa Iwao zal ook te zien zijn in de Nintendo Zones in Game Mania (Benelux), FNAC (BE) en Smartoys (BE).

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn verkrijgbaar in de winkels en in de Nintendo eShop op de diverse Nintendo 3DS-systemen. Ook verkrijgbaar zijn Fan Editions van elke game, een Ultra Dual Edition met beide versies van de game, en de New Nintendo 2DS XL Poké Ball Edition.

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

**Opmerking: deze hardwarebundel bevat geen software voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.