Een warm of koud ontbijt? Het nieuwe Splatfest van Splatoon 2 start op 4 november!


30-10-2017

Opstaan, Inklings! Er komt een nieuw Europees Splatfest aan met wederom een tandenknarsende vraag: wat is de beste manier om te ontbijten? Warm of koud?

H2x1_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_SplatfestBreakfast_nlNL.jpg

Volgens sommigen is er niets beter dan een warm klaargestoomd ontbijtje. Aan de andere kant zullen de tekenfilms op zaterdagochtend nooit meer het zelfde zijn zonder een gigantische kom ontbijtgranen met melk. Hmm…

Wanneer is het Splatfest?

De strijd barst los om 16:00 uur op 4 november en duurt tot 16:00 uur op 5 november. Na afloop wordt de uitslag bekendgemaakt door Lorelei en Mariana.

Hoe doe ik mee?

Je kunt nu een kant in de game kiezen! Rol naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies je gewenste team en haal je Splatfest-T-shirt op.

Hoe bereid ik me voor op het Splatfest?

Heb je al een Splatfest-T-shirt? Je kunt de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint.

Wat zijn mijn voordelen?

Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

We zien je komende zaterdag voor deze ultieme ontbijtstrijd, Inklings!

Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte met de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

Splatoon 2 is verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.