Je kunt nu Super Mario Odyssey voorbestellen in de Nintendo eShop!


25-10-2017

Het duurt nu echt niet lang meer – Super Mario Odyssey is vanaf vrijdag exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch!

Als je echt geen geduld hebt kun je nu de game voorbestellen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via deze website!*

CI_NSwitch_SuperMarioOdyssey_03.jpg

Als je Super Mario Odyssey voorbestelt worden de spelgegevens automatisch** naar je Nintendo Switch gedownload. Vanaf middernacht op 27 oktober is de game per direct beschikbaar!***

Zorg ervoor dat je minimaal 5,2 GB vrije ruimte hebt in je Nintendo Switch-systeemgeheugen, of op een compatibele MicroSD-kaart (apart verkrijgbaar).

Opmerking: bij je aankoop wordt de volledige prijs direct aangerekend. Je kunt de game niet spelen voor de release van 27 oktober 2017. Voorbestellen is alleen mogelijk voor ondersteunde games.

Hoe kun je voorbestellen via deze website?

CI_NSwitch_SuperMarioOdyssey_02.jpg

Als je een game wilt voorbestellen op deze website ga je naar de spelpagina van Super Mario Odyssey en log je in op je Nintendo-account. Kies daarna VERDER MET DE AANKOOP en volg de instructies op het scherm. Je kunt betalen met je huidige tegoed in de Nintendo eShop, of voeg extra krediet toe via een creditcard, een Nintendo eShop Card of PayPal.****

Als je via deze website wilt voorbestellen, maar je nog geen Nintendo-account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com.

Kom hier meer te weten over het voorbestellen van games via de Nintendo eShop op de officiële Nintendo-website.

Hoe kun je voorbestellen op je Nintendo Switch?

CI_NSwitch_SuperMarioOdyssey_01.jpg

Als je een game wilt voorbestellen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, zet je het systeem aan waarop je de software wilt downloaden en bezoek je de Nintendo eShop. Zoek in de Nintendo eShop bij BINNENKORT naar Super Mario Odyssey, kies VERDER MET DE AANKOOP en volg de instructies op het scherm. Je kunt betalen met je huidige tegoed in de Nintendo eShop, of je voegt extra krediet toe via een creditcard, de Nintendo eShop Card of PayPal.***

*Voor het voorbestellen van downloadbare games in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig, en moet je minimaal een keer de Nintendo eShop hebben bezocht op het systeem waarop je wilt downloaden. Ga naar Service en info om meer te weten te komen. Voorbestellingen via de Nintendo-website worden verwerkt in de Nintendo eShop.

**Om automatisch te downloaden moet je systeem bijgewerkt en verbonden met het internet zijn. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden.

***Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

****Hiervoor heb je een PayPal-account nodig. De algemene voorwaarden van PayPal zijn van toepassing. Alleen voor gebruikers van 18 jaar of ouder. De optie om via PayPal te betalen is niet beschikbaar in Zuid-Afrika.