Mario springt onze wereld in voor een muzikale reis in een gloednieuwe muziekvideo gebaseerd op Super Mario Odyssey: Jump Up, Super Star!


11-10-2017

In de aanloop naar zijn volgende grote avontuur in Super Mario Odyssey, dat vanaf 27 oktober exclusief beschikbaar is voor de Nintendo Switch, springt Mario onze wereld in voor een muzikale reis in de gloednieuwe 'Jump Up, Super Star! - Super Mario Odyssey'-muziekvideo. Bekijk de video om Mario op straat een onvergetelijk dansnummer te zien opvoeren!

Abonneer je op op
YouTube

Als je geen genoeg van de muziek kunt krijgen, ga dan naar de officiële Super Mario Odyssey-website waar je gratis* een korte versie van de titelmelodie van de game kunt downloaden.

Houd de officiële website in de gaten voor meer informatie, en volg onze officiële Super Mario-Twitteraccount voor de meest actuele nieuwsberichten en aankondigingen over Mario.

Super Mario Odyssey verschijnt op 27 oktober in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop. Op dezelfde dag verschijnen er een Nintendo Switch-etui in Super Mario Odyssey-stijl** (inclusief schermfolie) en een speciale hardwarebundel** met een Nintendo Switch-systeem, rode Joy-Con-controllers in Mario-stijl en een downloadcode voor Super Mario Odyssey.***

*Opmerking: je kunt het nummer gratis downloaden tot januari 2018. Je kunt het nummer niet rechtstreeks downloaden op een iOS-apparaat. Bezoek deze website op je pc om het nummer te downloaden en zet het vervolgens op je iOS-apparaat via iTunes.

**In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

***Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig. Als er niet genoeg ruimte vrij is in het systeemgeheugen van je Nintendo Switch, kun je een compatibele microSD-kaart gebruiken. Ga naar Service en info voor meer informatie over compatibele microSD-kaarten.