• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-aanbieding: het 2,5-jarige jubileum van BOXBOY!


    02-10-2017

    H2x1_BOXBOYSale2017_nlNL.jpg

    Je hebt waarschijnlijk al gehoord van Kirby's 25-jarige jubileum, maar wist je dat er een andere game-serie is die nauw gelinkt is aan Kirby en ook zijn jubileum viert?

    De BOXBOY!-games voor de diverse Nintendo 3DS-systemen zijn ontwikkeld door HAL Laboratory Inc., dezelfde knappe koppen van de Kirby-serie. In deze games speel je met een klein doosje genaamd Qbby (die naam komt ons heel bekend voor) als de held van het verhaal! Hij viert nu zijn 2,5-jarig jubileum, dus geven we je een Nintendo eShop-aanbieding!

    Vanaf nu tot 23:59 uur op 26 oktober 2017 zijn de drie BOXBOY!-games in de aanbieding met maar liefst 25% korting. Voor een beperkte periode geven we je een speciaal thema voor het HOME-menu op de Nintendo 3DS, Qbby's 2,5-jarig jubileum-thema, als je op My Nintendo 20 gouden punten inwisselt.

    Er is een gratis demo beschikbaar

    Heb je nog nooit een BOXBOY!-game gespeeld, maar ben je wel benieuwd hoe het allemaal werkt? Dan kun je alle drie de games uitproberen met één gratis demo*, nu verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, of via de officiële website van BYE-BYE BOXBOY!**

    Nintendo-account

    Heb je nog geen Nintendo-account? Ga dan nu naar https://accounts.nintendo.com om gratis een account aan te maken. Met een Nintendo-account kun je My Nintendo-beloningen ontvangen en punten verdienen als je bepaalde downloadgames koopt in de Nintendo eShop, Nintendo-apps koopt voor je smartphone of tablet, of je inlogt op Nintendo-diensten zoals de Nintendo eShop.

    Kom snel terug!

    In de Nintendo eShop vind je regelmatig aanbiedingen, gratis** demo's en nieuwe games. Kijk regelmatig naar het wekelijks downloadnieuws op deze website om op de hoogte te blijven!

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadversies van games aan te schaffen of demo's te downloaden via de Nintendo eShop op de officiële website, moet je Nintendo-account gekoppeld zijn aan een Nintendo Network ID en moet je minstens één keer de Nintendo eShop hebben bezocht met het apparaat waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch te downloaden moet je systeem up-to-date zijn, verbonden zijn met het internet, moeten automatische downloads op je systeem zijn ingeschakeld, en moet je systeem genoeg vrije ruimte hebben om de download te voltooien. Ga naar Service en info voor meer informatie.