Nu in de winkels en Nintendo eShop – Fire Emblem Warriors


20-10-2017

Abonneer je op op
YouTube

Stort je in de strijd met je favoriete Fire Emblem-helden en laat je ultieme aanvallen in de stijl van Dynasty Warriors zien in Fire Emblem Warriors, nu exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch en de diverse Nintendo 3DS-systemen, waaronder de New Nintendo 2DS XL.

Het lot van het koninkrijk Aytolis ligt in de handen van de jonge tweeling Rowan en Lianna. Toevertrouwd met het mysterieuze Shield of Flames moeten de twee een band scheppen tussen de strijders uit het hele Fire Emblem-universum om ontelbare tegenstanders te verslaan en de Chaos Dragon te stoppen.

Abonneer je op op
YouTube

Kruip in de huid van Chrom, Lyn, Marth en anderen in de strijd tegen honderden vijanden in epische gevechten. Versla massa's tegenstanders met geweldige combo's en laat twee helden samenspelen om fantastische moves te gebruiken terwijl je de verdediging van vijandige burchten en strategische vestingen platloopt. In de Nintendo Switch-versie kun je een Joy-Con aan een vriend geven en samen de strijd aangaan!

CI_NSwitch_FireEmblemWarriors_Amiibo.jpg

Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe Fire Emblem-amiibo (apart verkrijgbaar) beschikbaar: Chrom en Tiki. Met deze twee amiibo kun je een exclusief wapen vrijspelen en je kansen verhogen om een waardevolle uitrusting te krijgen voor de in-game personages Chrom of Tiki.

Vecht tegen legioenen soldaten en hordes monsters in Fire Emblem Warriors, nu exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch en de diverse New Nintendo 3DS-systemen.

Kom meer te weten op de website van Fire Emblem Warriors:

Fire Emblem Warriors (Nintendo Switch)

Fire Emblem Warriors (New Nintendo 3DS)

Ben je op zoek naar meer Fire Emblem? Bezoek de site van Fire Emblem om andere games in deze reeks te bekijken, of ga naar de Facebook-pagina van Fire Emblem.

Fire Emblem Warriors is nu beschikbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en de diverse New Nintendo 3DS-systemen. Amiibo van Chrom en Tiki zijn vanaf vandaag beschikbaar, alsook een Fire Emblem Warriors Collector's Edition.*

*Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van deze artikelen.