• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en Nintendo eShop – Story of Seasons: Trio of Towns


    13-10-2017

    Begin en ontwikkel je eigen boerderij, verken drie unieke stadjes en maak nieuwe vrienden in Story of Seasons: Trio of Towns, nu verkrijgbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

    Maak een frisse start op het platteland en transformeer een enorme lap grond in een bloeiend boerenbedrijf met seizoensgebonden gewassen, vee en meer. Ontdek op je eigen tempo hoe het allemaal werkt en bouw je boerderij steeds verder uit met nieuwe gebouwen en decoraties.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Vanaf je eigen erf kun je naar drie nabij stadjes reizen. Verken het wildwest-achtige Westown, zwerf door de rijstvelden van Tsuyukusa, of ga chillen op de paradijselijke stranden van Lulukoko.

    De charmante stadjes hebben elk hun eigen unieke bezienswaardigheden, winkels om te bezoeken en bewoners om mee te praten. Je kunt de plaatselijke gemeenschap helpen door tijdelijke baantjes aan te nemen - en dat kan je mooie beloningen opleveren.

    Even pauze van het boerenbestaan? Je kunt gaan vissen bij de rivier, koken met je zelf verbouwde groentes of spelen met je capibara-huisdier! Er is zelfs een onbewoond eiland dat je samen met drie andere boeren kunt verkennen in de lokale of online* multiplayerstand!

    Op onze Story of Seasons: Trio of Town-website krijg je een rondleiding door de drie stadjes en ontdek je wat er nog meer valt te beleven in de game. Beheer je eigen boerderij en leid het leven dat jij wilt in Story of Seasons: Trio of Towns voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

    Story of Seasons: Trio of Towns is nu verkrijgbaar in winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, alleen op Nintendo 3DS-systemen.

    *Draadloze internetverbinding vereist. Het koppelen van een Nintendo Network ID en accepteren van de bijbehorende voorwaarden en het privacybeleid zijn vereist.