Nu in de winkels en in de Nintendo eShop: Super Mario Odyssey


27-10-2017

Eindelijk! Super Mario Odyssey komt vandaag uit, exclusief voor de Nintendo Switch. Ga met Mario en zijn nieuwe maatje Cappy op een ongelofelijk avontuur! Spring, rol, zwem en sprint door een grote hoeveelheid exotische 3D-koninkrijken, en stop de snode trouwplannen van Bowser.

Abonneer je op op
YouTube

Met de nieuwe vaardigheden van Cappy kan Mario allerlei vijanden vangen en hun eigenschappen zelf gebruiken. Vlieg door de warme lucht van Zonnesteekstad als Bullet Bill, zwem door de frisdrankwateren van Bubbelbeach als Cheep Cheep of baan je een weg door eeuwenoude velden van Tricera-top als een T-Rex!

Kom meer te weten op de officiële website van Super Mario Odyssey


amiibo

CI_NSwitch_SuperMarioOdysses_amiibo.jpg

Ook worden er vandaag nieuwe amiibo (apart verkrijgbaar) van Mario, Peach en Bowser in trouwkledij uitgebracht! Je kunt ze scannen om in-game deze outfits te ontvangen en hints krijgen om energiemanen te vinden.

Nintendo Switch console (rood) + Super Mario Odyssey

Deze speciale hardwarebundel* bevat een Nintendo Switch-systeem, rode Joy-Con-controllers met Mario-thema en een downloadcode voor Super Mario Odyssey.** Een speciaal etui met Super Mario Odyssey-thema wordt geleverd met beschermfolie voor je Nintendo Switch.

Doe mee met #CapturedByCappy

Heb je het al gehoord? Allerlei dagdagelijkse dingen worden door Cappy gevangen! Om mee te doen kun je je eigen Cappy + snor-uitsnede downloaden op de spelpagina van Super Mario Odyssey. Plak ze op iets grappigs en neem een foto!

Tweet je beste foto's naar @SuperMario_NL met de hashtags #CapturedByCappy en #MarioandCappyNL, of deel je foto op Instagram met dezelfde hashtags. Onze favorieten worden geretweet en gerepost. Als je onze accounts volgt kun je ook nog kans maken op één van de drie fantastische Super Mario Odyssey-Goodiebags! Lees hier de voorwaarden. (PDF, 160 kB)

Wees verantwoordelijk als je foto's maakt en draag zorg voor de privacy en spullen van anderen. Wees voorzichtig als je een schaar gebruikt. Vraag een volwassene om je te helpen indien nodig.

Jump Up, Super Star! – Super Mario Odyssey Muziekvideo

Abonneer je op op
YouTube

Voor het geval dat je het gemist hebt: Mario was pas in onze wereld op bezoek voor een levensecht avontuur! Je kunt een verkorte versie van het liedje gratis*** downloaden op de officiële website, of de volledige versie aankopen via iTunes.

Op en top sociaal!

Kom via onze officiële accounts op Twitter en Facebook alle nieuwtjes te weten over Super Mario, of bezoek de site van Super Mario voor alle games!

Vertrek op een fascinerende wereldreis in Super Mario Odyssey, exclusief voor de Nintendo Switch!

Super Mario Odyssey is vanaf nu beschikbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Tevens te verkrijgen zijn amiibo van Mario, Peach en Bowser in trouwkledij (individueel of als set), en een speciale hardwarebundel die een Nintendo Switch-systeem, rode Joy-Con-controllers met Mario-thema en een downloadcode voor Super Mario Odyssey bevat. Ook is er een speciaal etui met Super Mario Odyssey-thema en beschermfolie voor je Nintendo Switch beschikbaar.

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

**Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga naar Service en info voor meer informatie).

***Opmerking: je kunt het nummer gratis downloaden tot januari 2018. Je kunt het nummer niet rechtstreeks downloaden op een iOS-apparaat. Bezoek deze website op je pc om het nummer te downloaden en zet het vervolgens op je iOS-apparaat via iTunes.