• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een nieuwe manier om Mario Kart 8 Deluxe te spelen met Nintendo Labo!


    26-06-2018

    Abonneer je op op
    YouTube

    Mario Kart 8 Deluxe is nu compatibel met Nintendo Labo! Grijp de handvatten en race naar de overwinning met de Toy-Con-motor van het Nintendo Labo Toy-Con 01: mixpakket (apart verkrijgbaar).

    Nadat je de gratis software-update* voor Mario Kart 8 Deluxe hebt geïnstalleerd, kun je de motor als compatibele controller kiezen in het hoofdmenu.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Deze game is volledig in het Nederlands vertaald.

    Je kunt Mario Kart 8 Deluxe in de tv-stijl spelen met de Toy-Con-motor, of het Nintendo Switch-systeem direct in het dashboard van de motor plaatsen om te spelen waar je maar wilt! Andere opties, zoals de stuurhulp en automatische acceleratie, zijn ook beschikbaar als je de motor als controller gebruikt.

    Mario Kart 8 Deluxe is de eerste game buiten de Nintendo Labo-software die Toy-Con-ondersteuning krijgt. In de toekomst zullen meer games compatibel worden met Nintendo Labo. Hou het nieuws dus in de gaten!

    Wat is Nintendo Labo? Ontdek het op onze officiële Nintendo Labo-website.

    *Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.