• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Maak je klaar voor Nintendo Switch Online – Belangrijke informatie over Nintendo-accounts


    14-09-2018

    Als voorbereiding op de release van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice staat er een systeemupdate* voor de Nintendo Switch gepland. Als onderdeel van deze update zijn er enkele aanpassingen voor Nintendo-accounts. Hiervoor moet je mogelijk actie ondernemen, vooral als je van plan bent om een familielidmaatschap aan te schaffen.


    Nadat je de update hebt geïnstalleerd die voor 19 september 2018 gepland staat, is het niet meer mogelijk om je Nintendo-account te ontkoppelen van je Nintendo Switch-gebruiker. Voordat deze verandering in werking treedt, is het belangrijk dat je controleert of je Nintendo-account of de Nintendo-account van je kind aan de juiste gebruiker gekoppeld is.

    Klik hier om meer te weten te komen over de Nintendo-account van je kind.

    Door ervoor te zorgen dat je Nintendo-account aan de juiste gebruiker is gekoppeld, kun je je opgeslagen gegevens, je Nintendo Switch Online-lidmaatschap en je Nintendo eShop-content op de juiste manier beheren.

    Hoe kun je dit controleren?

    1. Je kunt dit controleren op de gebruikerspagina, onder GEBRUIKERSINSTELLINGEN > Gekoppelde Nintendo-account. Een deel van het e-mailadres en de gebruikersnaam van de Nintendo-accounthouder worden weergegeven.
    2. Controleer het volgende als je niet zeker weet of de gebruiker aan de juiste Nintendo-account gekoppeld is:
      • Log in op de Nintendo-account-website en kies de optie WINKELMENU aan de linkerkant. Vergelijk je huidige tegoed en het totale aantal gouden punten van My Nintendo met het tegoed en het totale aantal gouden punten van My Nintendo in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem.
      • Als je het nog steeds niet zeker weet, vergelijk dan de digitale software op je Nintendo Switch met je aankoopgeschiedenis in het winkelmenu, of controleer of je e-mails met aankoopbevestigingen hebt ontvangen.

    Je Nintendo-account ontkoppelen

    Je kunt de koppeling voor 19 september ongedaan maken. Klik hier om daarvoor instructies te krijgen.


    Kinderaccounts overdragen

    Een kinderaccount kan slechts worden beheerd door één Nintendo-account: die van de familiegroepbeheerder. Je kunt een kinderaccount echter overdragen naar een andere beheerder wanneer je je familiegroepen anders wilt indelen. Klik hier voor meer informatie.


    Ga voor meer informatie over de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice naar de officiële Nintendo Switch Online-website. Ga voor informatie over prijzen en lidmaatschapsopties, waaronder het familielidmaatschap, naar de pagina met lidmaatschapsopties.

    *Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om systeemupdates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.