Steel Diver: Sub Wars

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 13-02-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Duik in het diepe voor een strategisch gevecht onder water! Verzamel een vloot onderzeeërs en breng je tegenstanders tot zinken in Steel Diver: Sub Wars. Bestuur je duikboot vanuit eerstepersoonsperspectief, bepaal zelf de snelheid, diepte en koers van je boot, en win de slag met tactiek en moed!

In de betaalde Premium-versie kun je 24* unieke onderzeeërs vrijspelen en besturen in zeven verschillende missies. Probeer de eerste twee missies en twee standaardduikboten zelf uit in de gratis versie!

CI16_3DSDS_SteelDiverSubWars_FreeVersion_nlNL.png

Lees hier hoe je een QR Code kunt scannen met je Nintendo 3DS-systeem.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.


Bind de strijd aan met andere kapiteins in spannende gevechten voor acht spelers via Local Play, of online via Nintendo Network. Deze stand is beschikbaar in zowel de gratis versie, als de Premium-versie.

Versla andere spelers om heer en meester over de golven te worden, of manoeuvreer je onderzeeër door de gevarieerde spelstand voor één speler. Gebruik tactiek en torpedo's om te zegevieren in Steel Diver: Sub Wars!

CI16_3DSDS_SteelDiverSubWars_EditionComparisonTable_nlNL.png

*Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Let op: op 3 december 2014 is er een software-update uitgebracht. Deze update heb je nodig om online gevechten met meerdere spelers te spelen. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid zijn vereist.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Spelstanden

Ga de strijd aan met geduchte tegenstanders in missies voor één speler, of laat online of via Local Play in gevechten voor meerdere spelers zien uit welk hout je bent gesneden.

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_AllMenToBattleStationsRedAlert.png

Praktische uitleg

Ga aan het roer staan en raak vertrouwd met de snelheid, sonar, wendbaarheid en vuurkracht van je nieuwe schip. Als je slaagt voor deze stoomcursus tot duikbootkapitein, beheers je de zeeën binnen de kortste keren.

Eén speler

Sluit je aan bij het Steel Diver-korps en stuur je duikboot door een aantal uitdagende missies met elk drie moeilijkheidsniveaus. Voltooi een missie binnen de tijd om een medaille te winnen. Ben jij in staat om in elke missie de medaille te winnen op het moeilijkste niveau?

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Missions_SinkTheConvoy.png

Stuur je onderzeeër voorzichtig door drijvende ringen en breng een vijandelijk konvooi tot zinken terwijl bommenwerpers je aanvallen. In de Premium-versie staan je nog riskantere missies te wachten.

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Missions_UnderseaNemesis.png

Online gevecht

Maak je klaar voor een zenuwslopende strijd van vier tegen vier! Neem het op tegen tegenstanders met hetzelfde niveau als jij, speel alleen tegen vrienden*, of tegen spelers van alle niveaus. Werk samen met je teamgenoten om de overwinning te behalen.

Gebruik morsecode om te communiceren met je teamgenoten, en spoor de vijand op met je sonar. Maar pas op! Als je de sonar gebruikt, weet de vijand dat je er bent, dus wees sluw en zorg dat je niet wordt gezien. Zo maak je een goede kans om te winnen!

Het team dat als laatste overblijft, heeft gewonnen. Kun jij bijdragen aan de overwinning van je team?

Offline gevecht

Kies je team en vecht het uit met maximaal zeven vrienden in verschillende levels. Ontbrekende spelers worden vervangen door computergestuurde onderzeeërs, maar je kunt het gevecht niet winnen als je alleen hen verslaat. Je zult dus al je vaardigheden uit de kast moeten halen!

*Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Onderzeeërs

Naarmate je verder komt in de spelstanden voor één en meerdere spelers, speel je grotere en krachtigere schepen vrij. Elk schip heeft zijn sterke en zwakke punten. Zoek de onderzeeër die het best bij je past, en raak vertrouwd met je schip.

In de betaalde premiumversie kun je 24* unieke onderzeeërs vrijspelen en besturen in zeven verschillende missies. Probeer de eerste twee missies en twee standaardduikboten zelf uit in de gratis versie!

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Sub09.png

Aanvalsonderzeeërs voor de korte afstand

Deze onderzeeërs beschikken over een groot aantal torpedo's die snel kunnen worden herladen, maar ze richten minder schade aan dan de torpedo's van andere schepen. Neem je tegenstanders onder vuur voordat ze in de aanval gaan!

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Sub01.png

Allroundonderzeeërs voor de middellange afstand

Dit zijn breed inzetbare onderzeeërs met standaardtorpedo's en redelijk snelle laadtijden. Deze schepen presteren verder gemiddeld, en zijn uitermate geschikt voor beginnende kapiteins.

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Sub07.png

Ondersteunende onderzeeërs voor de lange afstand

Deze onderzeeërs hebben de meest vernietigende torpedo's, maar onder water zijn ze langzaam en het duurt lang voordat hun torpedo's zijn geladen. Gebruik hun superieure vuurkracht om je tegenstanders op afstand uit te schakelen.

CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Sub20.png

Extra onderzeeërs

Spelers die de gratis versie of de premiumversie bezitten, kunnen vijftien* extra schepen downloaden die zijn gebaseerd op belangrijke historische onderzeeërs, waaronder de Duitse Type VII U-boot, de Britse HMS X1, de Japanse Sen Toku I-400, de Amerikaanse Gato-klasseonderzeeër, en de Franse Surcouf.

Aanpassingen

Zodra je een onderzeeër hebt gevonden die bij je past, kun je zijn sterke punten verbeteren of zwakke punten compenseren door nieuwe bemanningsleden te rekruteren. Ieder bemanningslid levert een voordeel op voor de eigenschappen van je schip of voor je strategie. Je moet bemanningsleden echter redden voordat je ze kunt inzetten, dus kijk onder CREW waar je ze kunt vinden, voordat je het ruime sop kiest.

Je kunt je onderzeeër ook camoufleren, waardoor je tegenstanders je moeilijker kunnen opsporen. Je kunt extra camouflage-opties vrijspelen door deel te nemen aan gevechten voor meerdere spelers. Hoe meer je speelt, hoe groter je voordeel kan zijn. Kies een camouflagepatroon en kleurenschema om een schip te maken dat helemaal bij jou past!

Het getal op de zijkant van je onderzeeër heeft een bijzondere betekenis. Het geeft het grootste aantal overwinningen aan dat je ooit achterelkaar hebt behaald. Hoe meer overwinningen je na elkaar boekt, hoe hoger het getal wordt. Kijk tijdens online gevechten naar het aantal overwinningen van je tegenstanders om te zien waar het grootste gevaar schuilt. Vergeet niet dat je tegenstanders misschien hetzelfde doen!

*Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

 

NR. NAAM TYPE TORP. HERLADEN (SEC) CREW TORP. KRACHT KEER-
SNELH.
OPPERVL. SNELH. ONDERW. SNELH. PANTSER DUIKEN/
STIJGEN
1 Garfish Allroundonderzeeër voor middellange afstand 6 6 1 ** 4 5 4 4 5
2 Sea Hound Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 6 6 2 * 5 5 6 4 4
3 Neptune Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 6 5 3 *** 4 5 3 7 5
4 Red Octopus Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 10 6 2 * 8 3 5 5 3
5 Great Seal Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 6 8 2 *** 3 4 3 8 7
6 Megamouth Allroundonderzeeër voor middellange afstand 6 5 2 ** 6 5 4 5 6
7 Sea Bream Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 6 6 3 *** 4 8 7 4 3
8 Blue Shark Allroundonderzeeër voor middellange afstand 6 5 2 ** 5 5 7 5 5
9 Sea Serpent Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 8 5 4 * 5 7 6 5 3
10 Deep Manatee Allroundonderzeeër voor middellange afstand 8 4 6 ** 7 4 6 3 8
11 Crustacea Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 10 5 3 * 6 4 5 6 6
12 King Sardine Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 8 7 3 *** 7 3 5 6 5
13 Super Cod Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 8 5 4 * 3 6 3 9 4
14 Riptide Allroundonderzeeër voor middellange afstand 8 6 4 ** 6 6 3 6 8
15 Black Eel Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 6 5 4 *** 5 9 3 5 7
16 Snakehead Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 8 5 5 * 6 5 9 3 7
17 Silver Pike Allroundonderzeeër voor middellange afstand 6 7 5 ** 7 4 7 5 7
18 Big Walrus Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 8 8 5 *** 5 6 7 7 5
19 Garfish Advanced Allroundonderzeeër voor middellange afstand 6 5 5 ** 5 9 6 6 6
20 Sea Hound 2 Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 8 6 5 * 5 4 9 6 5
21 Neptune Mk. II Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 10 6 5 *** 5 4 5 9 6
22 CPU Drone Type Aanvalsonderzeeër voor korte afstand 6 5 3 * 7 4 5 4 4
23 Minnow Class Allroundonderzeeër voor middellange afstand 6 6 3 ** 5 4 5 5 7
24 Mini-Boss Class Ondersteunende onderzeeër voor lange afstand 8 9 3 *** 4 5 5 6 5

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

13-02-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

1574 blokken