Uitpakken en spelen maar!

Je hebt net je glimmende nieuwe Nintendo 3DS-systeem uitgepakt, maar nog geen games gekocht. Dat is gelukkig geen probleem, want je portable systeem staat meteen al vol toffe content waar je direct van kunt genieten!

Vooraf geïnstalleerde software

Ontdek de geweldige mogelijkheden van je Nintendo 3DS-systeem met de vooraf geïnstalleerde software. Maak een Mii-personage in Mii-maker, en ga vervolgens naar het Mii-park om puzzelstukjes te verzamelen of een spannend avontuur te beginnen. Of probeer de AR-spellen om een wonderlijke spelwereld op je keukentafel te zien verschijnen. Gebruik de camera's en bewegingsbesturing van de Nintendo 3DS om je vrienden onder vuur te nemen in Gezichtenjacht, en vergeet niet om 3D-foto's en 3D-video's te maken met Nintendo 3DS Camera!

Met een druk op de knop

Er zijn vele andere manieren om direct toegang te krijgen tot spannende content. Verplaats je Nintendo DSiWare-spellen en toepassingen naar je Nintendo 3DS met Gegevensoverdracht, of download Nintendo Video in de Nintendo eShop en bekijk diverse coole 3D-video's en -trailers! In de Nintendo eShop kun je ook de nieuwste gratis demo's downloaden om te zien of er iets van je smaak bij zit.

Let op: de afbeeldingen zullen op de Nintendo 2DS in 2D afgebeeld worden.