Miiverse

Spelers overal ter wereld met elkaar verbinden

Miiverse is een netwerkdienst voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen die Mii-personages gebruikt om spelers dichter bij elkaar te brengen. Deel wat er om je heen gebeurt, de dingen die je interesseren en je ervaringen in games met de rest van de wereld!

Je kunt Miiverse ook bezoeken via een smartphone of pc op:

http://miiverse.nintendo.net

CI7_3DS_Miiverse_logowide.png

Sluit je aan bij een constant groeiende community

Miiverse maakt het eenvoudig om andere spelers te vinden die dezelfde games leuk vinden als jij. Ga naar de community van je favoriete games* en laat de wereld weten wat jij ervan vindt!

*Niet alle games hebben hun eigen community.

Drawing_DUT.bmp

Uit jezelf!

Op Miiverse kun je meer delen dan alleen maar woorden: gebruik het touchscreen om handgeschreven berichten en tekeningen te versturen. Deel alles wat je op je hart hebt!

Bewaar je favoriete herinneringen

Je kunt maximaal 100 schermafbeeldingen opslaan in je album voor schermafbeeldingen, zodat je de leukste momenten uit je favoriete games kunt bewaren.* Dit album is alleen voor jou zichtbaar. Je kunt je schermafbeeldingen per game opslaan, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden.

*Beschikbaar in ondersteunde spellen.

Je eigen speeldagboek

Ga naar Miiverse terwijl je een game speelt en schrijf je ervaringen op in je dagboek. Op die manier kun je je eigen gamegeschiedenis vastleggen! Bij elke post in het speeldagboek hoort een schermafbeelding, om te laten zien wat je aan het doen was terwijl je de post schreef. Je kunt ook schermafbeeldingen uit je album posten.

Coole community's

De officiële community van elke game is onderverdeeld in drie delen, waar je gemakkelijk in kunt rondneuzen. Bekijk de speeldagboeken van andere spelers, bewonder de populairste tekeningen of ga naar groepsdiscussies om prangende vragen te laten beantwoorden of andere spelers te helpen!

image2014_0620_1141_0.jpg

Versier je post met een schermafbeelding!

Wil je een geweldige score of een cool geheim dat je hebt ontdekt laten zien? Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus voeg een schermafbeelding toe aan je post!*

*Beschikbaar in ondersteunde spellen.

HOME_Bottom.tif

Doe je zegje wanneer je wilt

Druk wanneer je wilt op de HOME-knop om naar Miiverse te gaan, zelfs tijdens een spel.* Zo kun je meteen tips delen of andere gebruikers om hulp vragen.

*Tijdens bepaalde spelmomenten niet beschikbaar.

Kijk uit voor spoilers

Van posts die gemarkeerd zijn als spoilers, wordt in eerste instantie de volledige inhoud verborgen gehouden, zodat jij kunt beslissen of je ze wilt lezen of niet. Je kunt ook je eigen posts als spoilers markeren!

Maak je posts offline

Als je een spel speelt, maar geen verbinding hebt met het internet, kun je nog steeds een Miiverse-post maken. Sla je creatie op als concept en post hem later, wanneer je verbinding maakt met het internet!