Downloadbare content

Je kunt allerlei geweldige content downloaden, zowel thuis als via een hotspot terwijl je onderweg bent!

Een stortvloed aan spellen

Bezoek de Nintendo eShop voor de nieuwste downloadbare software. Ontdek fantastische en originele downloadbare software voor de Nintendo 3DS, zie hoe klassiekers opnieuw tot leven worden gewekt in 3D* als onderdeel van de 3D Classics-serie, of speel enkele van de origineelste en beste titels op de Virtual Console.

CI_3DS_DownloadContent_01_mosaic.jpg

Een winkel vol pret

De Nintendo eShop is niet alleen een winkel waar je games kunt kopen. Bekijk de nieuwste 3D*-trailers, download gratis applicaties en zet de nieuwste speldemo's op je systeem.**

CI6_3DS_downloadContent_NSUBYT.jpg
CI_3DS_DownloadContent_05_nin_network.png

Speel wanneer je wilt tegen andere spelers!

Wanneer je bent verbonden met het internet, kun je online tegen andere spelers spelen. Let op het Nintendo Network-logo en open met een druk op de knop een wereld vol tegenstanders!

Lees meer over Nintendo Network

Maak verbinding!

Het is heel makkelijk om met je Nintendo 3DS- of 2DS-systeem online te gaan. Je kunt thuis verbinding maken voor directe toegang, of je voordeel doen met de duizenden gratis hotspots die je in heel Europa vindt!

Lees meer over verbinding maken en HotSpot Finder

CI_3DS_DownloadContent_06_Get-hooked-up.jpg

Normaal gesproken kom je Pikmin alleen tegen in games, maar nu zijn ze uit hun natuurlijke omgeving geplukt en in de wereld van computeranimaties beland!

Meer ontdekken

CI16_3DS_PikminShortMovies3D.jpg

* Let op: de afbeeldingen zullen op de Nintendo 2DS in 2D afgebeeld worden.

** Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.